Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein delight nutmix chocolate
Tuotteen Leader protein delight nutmix chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 23.02.2013
Tuli kiire lähtö salille ja piti saada äkkiä sokerista välipalaa, niin taaspa turvauduin pieneen proteiinipatukkaan. Tällä kertaa siis sokerilla makeutettu pähkinää sisältävä versio. Maku oli taas jälleen delight-sarjan paremmasta päästä, tämä oli niistäkin kyllä mielestäni kaikista makein. Maku viittasi mielestäni pähkinäiseen brownie-leivokseen, crispistä rapeutta ei patukassa ollut, mutta pähkinä oli patukassa rouheena. Maku oli mielestäni hyvä, toki huomasi ettei tämä nyt ihan suklaapatukka ole. Täyte ei ollut lainkaan kitkerää, ja aika pehmeääkin se oli, sokerisuudessaan se oli kyllä aavistuksen kiteistä, mistä vähän miinusta. Kuitenkin ehdottomasti siis sarjan parhaimmistoa, ja hyvin jaksoi tämän syömisen jälkeen treenata. Kolme pistettä.

Marika 05.12.2011
Epäilyttävän näköinen ja kova protskupatukka. Onkohan tässä päiväys tallella.. Onpa sitkeää, tai siis sitkeänrapeaa ja mautonta. Suklaa ei maistu sitten pätkääkään. Mitään muutakaan hyvää mausta ei ole sanottavissa. Pthyi.

Sanni 29.11.2011
Kovahko ja sitkeä patukka. Maku hieman toffeemainen ja makea, mutta hyvin jauhoinen. Tämä tarttuu kitalakeen kiinni ja jälkimaku on epämielyttävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet