Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader päällikkö karamelli
Tuotteen Leader päällikkö karamelli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 24.04.2013
Maistoon pääsi päällikkö-patukoiden kolmas makuvariantti karamelli. Taas normaalit terveellisyysväittämät kuoressa, ne voi suoralta kädeltä sivuuttaa. Tuoteselosteesta löytyy 13% tumman suklaan makuista kuorrutetta ja varsinainen liuta erilaisia proteiineja, rasvoja ja aromeja. Ja silti on saatu aikaan aika hirveä tuote. Varsinaista tuhlausta.

Patukka on kapea ja pienen tuntuinen. Kuorrute on päältä kostea, sen alla on ilmeisesti kastikekerros joka pukkaa vähän kuorrutteen läpi. Rakenne on silti minusta epäonnistunut, sillä päällinen on kastikkeen takia kovin pehmeä mutta pohjakerros tuttua krispistä junttaa. Lisäksi kastike ei maistu yhtään millekään, ja muu osa on erittäin kitkerää, varsinkin krispit. Pähkinääkin on tuotteessa jonkun verran, mutta se ei maistu yhtään. Makea tämä patukka ei myöskään ole, eli mikään ei viittaa tuotteen nimeen karamelli. Patukasta jää suuhun ikävä jälkimaku, ja tumman suklaankin maku peittyy kitkeryyteen. En oikein löydä tästä patukasta mitään hyvää, joten yhteen pisteeseen jää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet