Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein diet tuplasuklaapatukka
Tuotteen Leader protein diet tuplasuklaapatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 11.06.2013
Taas suunnistin laihdutushyllylle maistelupatukoiden toivossa, ja sieltä löytyi Leaderin tuplasuklaapatukka. Mutta siis Leaderillä on myös urheiluhyllyssä saman kokoinen tuplasuklaapatukka, mitähän näillä on eroa? Totean että eri ainesosat, urheiluversiossa on vain soijaa kun tämä laihdutusversio perustuu maitoproteiiniin (minkä pitäisi olla kyllä treenaamiseenkin parempi protskun lähde). Lisänä on kyllä dieettiversiossakin soijakrispejä.

Jos mennään sitten makuun niin patukka on kuorrutettu tummalla suklaalla, ja täytteessä on "tumman suklaan palasia" jotka eivät kyllä minusta suklaalle maistu. Täytteessä on myös Leaderille ominainen pieni kitkerä maku, joka mielestäni johtuu soijasta. Sokeria on 11 g, mutta minusta makeus korostuu, mitä pitemmälle syöminen edistyy, ja lopussa makeus jo alkaa käydä kurkkuun. Tuplasuklaata tästä en kyllä saa millään irti, suklaatakin on kokonaisuudessa vain 3,7%. Kääreessä annetaan vielä suositus että 1-4 patukkaa päivässä. Siis NELJÄ? Yhdessäkin on jo tekemistä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet