Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein diet tuplasuklaa-vanukasjauhe
Tuotteen Leader protein diet tuplasuklaa-vanukasjauhe valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Olli P 02.01.2014
Proteiini painotteinen vanukas jauhe. Sekoitin jauheen hieman yli 2dl rasvatonta maitoa (ohje 2-3dl) ja oli jääkaapissa n. 15Min (ohje väh. 10Min). Näyttää päällepäin puuromaiselta vanukkaalta. Jäykkää tavaraa eli pysyy lautasella kasassa kun lusikoi, mutta on pehmeä suuhun laittaessa. Sulaa nopeahkosti syödessä ja on vähän jauhoinen. Voisi sanoa kaikkinensa että on vaahtomainen tuote. Laimea maitokaakaon maku tästä löytyy. Maito maistuu enemmän kuin suklaa, mutta ei sekään hyöki millään lailla. Jälkimakua ei nimeksikään. Tuplasuklaa nimeä voi vaan arvuutella tai ainakin sitä sanaa tupla. Aika mitäänsanomaton tuote: Kyllä tätä syö joten jos kaipaa helposti hyvän määrän proteiinia niin sitä saa runsaasti tästä tuotteesta ja on lisäksi vähärasvainen sekä lähes sokeriton.

Jenni V 20.07.2013
Kaupassa pisti silmääni tällainen lähes sokeriton ja rasvaton vanukasjauhe, jossa annoksessa oli huikeat 22 grammaa proteiinia. Tämän sitten vetelin välipalaksi, eli sekoitin shakerissa 2 desiin rasvatonta maitoa ja laitoin tekeytymään jääkaappiin 10 minuutiksi. Ja voilà, siinäpä oli sitten lusikoitavaa vanukasta. Rakenteesta tosin huomasi, että vanukas oli tehty jauheesta, se oli sellainen vähän ryynimäinen, etäisesti tuli suklaamannapuuro mieleen. Ei tämä oikeastaan ollut hassumman makuista, kun tuohon rakenteeseen tottui. Tuotteessa oli sekä suklaa- että kaakaojauhetta, kaakaopitoisuus oli vähän yli 6%. Ehkä hiukan makeutta olisin kaivannut lisää, sekä jotakin katetta tuolle tuplasuklaa-nimelle, nyt tämä oli lähinnä ihan tavallisen maitosuklaan makuista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet