Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste nutmix
Tuotteen Leader protein so much taste nutmix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 16.01.2021
Pehmeähkö koostumus, näin proteiinipatukaksi. Maussa kuivan nougatmaista proteiinipatukkaa, mutta vain nimeksi. Siis vallan mieto ja mauton tuote. Syö toki, mutta...

Hanna P 16.03.2020
Tummahkolla suklaalla päällystetty kiinteätäytteinen proteiinipatukka. Tuoksu on hyvin nougatinen. Maku ja suutuntuma on “proteiinisenjauhoinen”, mutta kumminkin myös pähkinäisen pehmeäkin maku. Ei tämä pöllömpää ole, vaikkei kovin erityistäkään.

Jenni V 26.11.2013
Tummasuklaanmakuisella kuorrutteella päällystetty Leaderin kausimaku, jossa sisältä löytyy 3,8% kaakaota sisältävä proteiinitäyte. Täytteessä on erilaisia pähkinöitä sisältävää rouhetta 4,9%, ja aromina on vielä lisäksi kakkua ja nougata. Ei ole pöllömpi tämäkään patukka. Kovuusaste on siitä puolivälistä, eli ei crispiä/jankkia, mutta ei aivan pehmoistakaan. Oikeastaan sekä mausta että rakenteesta tulee vähän tupla mieleen. Tuplan makua en olekaan aiemmin protskupatukoista tavannut, joten tämä oli taas piristävää vaihtelua. Neljä pistettä helposti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani