Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader barebar orange & raw cocoa
Tuotteen Leader barebar orange & raw cocoa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat.
 

Jenni V 16.06.2014
Vaihteeksi Leader on päättänyt laajentaa jo ennestään valtavaa patukkavalikoimaansa, nyt alkamalla valmistaa raakapatukoita. 40-grammaisen patukan pohjamassa koostuu taatelista ja cashewpähkinöistä, eli makeutta ja rasvaa piisaa. Appelsiinia on 8%, ja lisäksi patukkaan on lisätty appelsiiniöljyä. Raakakaakaota on 7%.

Käärettä avatessa tuntuu sormissa heti patukan rasvaisuus. Patukka on koostumukseltaan perinteinen kuivahdelmäpatukka, ja puraistaessa huomaan että patukka on sellainen sopivan mehevä, hieman kakkumainenkin. Cashew on joukossa aika pienenä rouheena, joten purutuntumassa sitä ei juuri huomaa, ei tosin maussakaan. Appelsiini ja suklaa maistuvat ihan mukavasti patukasta, kumpikaan ei ole liian terävä maultaan. Ei tämä mikään fazerina silti ollut, lähinnä maku muistutti jotain kaakao-appelsiinikuivakakkua tai vastaavaa. Rasvaisuus ja makeus häiritsivät jonkun verran, mutta ihan kiva energiaboost vähän terveellisemmässä muodossa tämä oli.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset