Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so lo-carb manteli-karamelli-toscakakkupatukka
Tuotteen Leader protein so lo-carb manteli-karamelli-toscakakkupatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 30.09.2014
Kuntosalille oli tupsahtanut Leaderin kolme patukkauutuutta, joita ei edes vielä löydy heidän nettisivuiltaan. Ehkä kiinnostavimman tuntuinen näistä oli tämä toscakakkua jäljittelevä versio, jossa on valkosuklaanmakuinen kuorrute, ja valkoinen lähinnä maitoproteiinista koostuva pehmeän haukattava täyte. Täytteessä on karamellirouhetta 1,6% ja mantelijauhetta 6,6%, mitkä näkyvät vaaleampina pisteinä täytteen joukossa.

Mantelin kaverina voimakkaat maut ovat hankalia, sillä ne peittävät helposti mantelin maun. Patukassa oli siis ihan oikein lähdetty hakemaan miedompia makuja (vain vähän karamellia ja valkosuklaan makuinen kuorrute). Olin tosin yllättynyt siitä, miksi toscakakkuun niin olennaisesti kuuluvat mantelilastut oli korvattu jauheella... Olisivat tuoneet kivaa rouskuvaa rakennetta patukkaan. Muutenkin tosca ja low carb on kohtuullisen vaativa tehtävä toteutettavaksi, ja ei siinä minun mielestäni kovin hyvin oltu onnistutukaan. Paahteinen sokeri oli läsnä vain aavistuksenomaisesti.

Sen verran pliisuksi kokonaisuus jää, että ei tämä yli kolmen pisteen tuote ole. Ehkä olisin nimennyt patukan macaronsin makuiseksi tai vastaavaksi, tuli kuitenkin joku pehmeä turrón tästä enemmän mieleen kuin toscakakku. Ja kun vielä rasvaa on reippaasti, kaloreita runsaasti ja proteiinia verrattaen vähän, ei tämä varmaankaan mene uusintaostoon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet