Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste white chocolate-cookie
Tuotteen Leader protein so much taste white chocolate-cookie valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 05.10.2014
Uutuuksistaan erittäin takapainoisesti tiedottava Leader ei ole vieläkään mainostanut uutuuspatukoitaan missään, vaikka kaupoissa näitä on jo myyty kuukauden verran... Tosin ainakin tämän patukan kohdalla haloota on turha pitääkään, sillä mikään tuotekehityksen riemuvoitto se ei ole maullisesti eikä ravintosisällöltään. Kaloreita on tämän kokoiseksi ja low carb-patukaksi paljon, ja proteiinia säälittävät 12g. Ajattelinkin ensin, että on lähdetty tekemään tuotetta maku edellä, mutta kun sekään ei ollut erityisen hyvä...

Valkosuklaan makuisen kuorrutteen alla on vaaleanruskeaa proteiinitäytettä, jossa tummemmat pisteet ovat ilmeisesti tummaa suklaata. Vaaleaa keksinmurua on ainakin patukan päällä, en tiedä onko sitä täytteessä lainkaan. Joka tapauksessa, tässä patukassa ei maistu sen kummemmin keksi, valkosuklaa kuin ylipäänsä mikään muukaan suklaa. Ei siis mikään mitä nimessä luvataan. Kaiken huomion kiinnittää täytteen kookos, jota on ilmeisesti siinä sekä hiutaleina että öljynä. Low carb-patukkana kookoksen makuun liittyy pieni kitkeryys, ja se ei ainakaan paranna patukan makua mitenkään. En todella osta toiste, surkea esitys, juuri ja juuri kaksi pointsia annan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet