Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw cocoa smoothie
Tuotteen Leader raw cocoa smoothie valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 29.11.2014
Pussillinen superfoodjauhetta sekoitettavaksi pariin desiin vettä smoothieksi. Resepti on pussin mukaan Sara la Fountainin käsialaa. Lisättyä sokeria ei ole, sen sijaan steviaa on ja erilaisia hedelmä/marjajauheita (bansku, persikka, omena, lucuma, maca, acai). Pikanttista lisämakua antavat jauheet kookosmaidosta, raakakaakaosta ja kahvista, ja vanilja-aromiakin on mukana. Proteiini tulee kasviperäisistä aineista.

Superfoodia on joka lähtöön, mutta silti ravintosisältö on minusta harvinaisen heikko. Lähes kaikki rasva on kovaa, proteiinia on todella vähän ja vitamiinejakin maltillisesti. Noh, ehkä on menty maku edellä?

Jauheen tuoksu on mielenkiintoinen, erotan siinä mukavaa hedelmäisyyttä ja hentoa kookosta. Maistan jauhetta pelkiltään, maku on hyvin erikoinen, samalla hedelmäinen, kookoksinen ja kitkerän kahvinen. Sitten sheikkaan juoman valmiiksi. Väri on keskitumma, ja rakenne ei vaahtoa ja jää litkuksi. Ja maku? Potter-fanina tulee hauskasti mieleen kirjojen joka maun rakeet, joita oli myös rään, korvavaikun ja oksennuksen makuisena. Ehkä Sara on hakenut tätä makumaailmaa, sillä litkussa oli ihan selkeästi oksennuksen vatsahappoinen maku. Ja joka hörppäyksellä tämä mielikuva toistui. Erilaista, mutta...Köh.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet