Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader palkkari+ kaakao
Tuotteen Leader palkkari+ kaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 23.11.2014
700 gramman pussi 5% kaakaota sisältävää proteiini-hiilihydraattijauhetta. Proteiinia ja hiilaria on eri lähteistä, ja mukaan on myös lisätty treenituloksia tehostavia aminohappoja ja kreatiinia. Aromiaineina on vielä valkosuklaa- ja kerma-aromia.

Ohje käskee sekoittamaan 78g jauhetta 4 dl nestettä. Tuolla annostelulla olisi kyllä melkoisen kallista settiä... Niinpä päätän kokeilla 20 g jauhetta sekoitettuna desiin rahkaa ja lisään vähän vettä perään sopivan koostumuksen saamiseksi. Tässä versiossa on 17g protskua ja 10 g sokereita, minusta aika optimaalinen välipalaksi nautittuna.

Rahka on usein liian hapanta proteiinijauheiden kaveriksi, mutta palkkarijauheissa makeutta on usein jopa liiaksi asti. Todella makealta tämä Leaderinkin jauhe tuntuu pelkiltään, mutta rahkan sekaan se sopii yllättävänkin hyvin, taittaen siitä kaiken happamuuden, ja rahka taittaa malton ja dekstroosin tavallista sokeria terävämmän makeuden. Maku on jälkkärimäinen, ehkä pikkuisen toffeinen (joskaan ei hirveän kaakaoinen), jotain vanukkaan ja rahkan väliltä. Tykkäsin lopputuloksesta, ja ihan mielelläni käytän jauhetta jatkossa samalla reseptillä. Tuskin kuitenkaan joisin juomaa ohjeen mukaan maitoon tai veteen sekoitettuna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet