Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader easy diet suklaanmakuinen jauhe
Tuotteen Leader easy diet suklaanmakuinen jauhe valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 01.03.2015
49g annospussi jauhetta, josta voi eri valmistusajoin tehdä joko pirtelöä, moussea tai vanukasta. Tämä on tarkoitettu ACKD-dieettiin, mutta minähän maistelen sen vain kaakao/suklaamaistelun ilosta. Pussi sekoitetaan 2 dl vettä, ja annetaan olla jääkaapissa halutun koostumuksen mukaisen ajan. Minun lepäsi 2,5 tuntia jolloin koostumuksen piti olla lähempänä moussea kuin vanukasta. Todellisuus oli se, että päällä oli parin sentin kerros moussemaista tavaraa, ja loput oli erittäin tönkköä, hyytelömäisesti käyttäytyvää vanukasta. Gelatiinia on tainnut lorahtaa jauhepussiin vähän liiankin kanssa...

Jauhe koostuu aika pitkälti litaniasta kivennäis- ja hivenaineita, proteiinia on 20g ja se tulee maidosta. Suklaan maku tulee kaakaojauheesta ja suklaa-aromista, mutta en kyllä tätä suklaatuotteeksi kehuisi. Mousseosa maistuu jopa pahalle, jauhe ei siinä ole "tekeytynyt" ja suuhun tulee milloin mitäkin teollista, ei-niin-miellyttävää makua. Vanukasosa on hiukan parempaa, mutta eipä sekään maistu yhtä hyvälle kuin halvimmat saksalaiset vanukkaatkaan, johtuen siitä että sokeria on minimaalisesti eikä tätä ole edes keinomakeutettu. Hyvällä tahdollakaan en tätä hyväksi tuotteeksi kehuisi, puhumattakaan suklaatuotteesta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet