Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader whey protein+ chocolate flavour
Tuotteen Leader whey protein+ chocolate flavour valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.12.2015
Leader vaihtoi tuotteidensa nimet englanninkielisiin ja päivitti samalla myös tuotteiden koostumusta. Hera+ on nykyisin whey+, ja pussipakkaus on vaihtunut punaiseen muovipurkkiin. Sinänsä tykkään uudesta pakkauksesta, purkkia on mukavampi säilyttää, tosin miinusta kannesta, joka ei tuppaa menemään kunnolla kiinni.

Tuoteuudistus on näköjään tarkoittanut, että proteiinipitoisuutta on inan verran vähennetty. Makeus tulee edelleen sukraloosista, kaakaojauhetta on 3%. Maku ja koostumus tuntui myöskin aika lailla samalta kuin edellisessä versiossa, maku oli pikemminkin karamellisen toffeinen kuin kaakaoinen, ja jauhe sekoittui ainakin rahkaan hyvin ja toi siihen kiiltävän vanukasmaisen koostumuksen. Annan tälle saman kuin edelliselle versiolle eli 3 pistettä, ihan hyvän palautussekoituksen tästä saa treenin jälkeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet