Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader softbar protein delicious chocolate & toffee
Tuotteen Leader softbar protein delicious chocolate & toffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 23.12.2015
60-grammaisessa Leaderin uutuuspatukassa ei ole lainkaan suklaakuorrutetta, vaan se on kokonaan pehmeää massaa. Ilmeisesti on haettu jotain questbarin tapaista, ja ravintoarvot patukassa ovat kieltämättä hyvät, ei juurikaan rasvaa eikä sokeria (makeutus sukraloosista) mutta reilusti proteiinia ja kuitua.

Ulkonäkö patukassa ei ole mitenkään houkutteleva, ihan kuin harmaanruskeaa muovailuvahaa. Tuoksu on myös outo, ja maussakin tuntuu koko matkan ikävä sivumaku, ilmeisesti sukraloosin aiheuttama sellainen. Muuten patukka on kuin karamellifudgea olisi syönyt. Kuitua on 21g, joten pientä hiekkaisuutta rakenteessa tuntuu, ja sukraloosin sivumaku häiritsee. Sattumia olisi massassa saanut olla, löysin yhden pienen pienen mantelinpalan, mutta that's it. Myös voimakkaampi kaakaon maku olisi ollut paikallaan (kaakaota oli patukassa 1,7%). Kaksi pistettä, maku ei vakuuttanut.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet