Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader optimeal white chocolate & cookies
Tuotteen Leader optimeal white chocolate & cookies valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 25.12.2015
100-grammainen proteiinipatukkajööti valkosuklaan makuisella ohuen ohuella kuorrutteella. Kuorrutteen alta paistaa vaaleanruskea täyte, joka on pehmeän pureskeltavaa ja todella makeaa, kuin pehmeää fudgea. Joukossa on purutuntumaksi kookosrouhetta ja pieniä vaaleita keksipaloja.

Valkosuklaa ei patukassa juuri maistu, lähennä tämä maistuu kondensoidulle maidolle, ja tuntuu siis makeiselta enemmän kuin protskupatukalta. Keksiä olisi saanut olla enemmänkin. Kaiken kaikkiaan patukka oli kyllä makeudeltaan sellaista tasoa, että hyvin olisi kooltaan puolet pienempi patukka riittänyt. Koko patukka sisälsi 30 g sokeria, mikä ei ole ihan vähän, samoin tyydyttynyttä rasvaa on reilusti ja proteiinia kuitenkin vain 25g. Kiinnittäisin huomiota ravintosisältöön ja makeustasoon, ei tämä todellakaan ole mikään "optimeal". Kolme pistettä kuitenkin, toffeemakeiseksi ihan ok makuinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet