Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader nutz chocolate almond mix
Tuotteen Leader nutz chocolate almond mix valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 04.12.2015
150g pussillinen suklaakuorrutettuja manteleita. Suklaata on mantelien päällä paksulti, 70%, ja sitä on kolmea sorttia: valkoista, maitosuklaata ja tummaa suklaata. Kuorrute on pinnaltaan hyvin kiiltävää, ja pinta onkin aika kovan tuntuinen. Maistan ensin valkosuklaista versiota. Ainesosat näyttävät samoilta kuin jugurttikuorrutetuissa manteleissa, onkohan tämä aivan samaa tavaraa? Tässä versiossa en kyllä jugurttia huomaa lainkaan, sen verran makealta kuorrute tuntuu. En tosin juurikaan huomaa jugurttimantelien kitkeryyttäkään, ainoastaan ehkä pienen vivahteen, joka johtuu manteleihin jätetystä kuoresta. Ehkä näihin olisi sopineet kuoritut mantelit paremmin?

Siirryn valkosuklaan jälkeen maitosuklaiseen versioon, ja maku on ihan hyvä, aika mitäänsanomaton, mutta ok. Ehkä paras kombo oli kuitenkin tummasuklaa-manteli, sillä siinä tumma suklaa on jo luonnostaan pikkuisen kitkerä, eikä kitkerä kuori niiden kohdalla häirinnyt lainkaan. Mutta eivät nuo tummatkaan versiot minnekään makusfääreihin tavoitelleen, joten kolme pistettä on oikeutettu arvosana pussille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet