Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader optimeal chocolate & toffee
Tuotteen Leader optimeal chocolate & toffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 31.12.2015
Jaahas, Leaderin uudistumistahti huimaa, tällä kertaa ovat uudistaneet optimeal karamelli-patukan niin, että proteiinimäärää on vähennetty rasvan laatu on huonontunut merkittävästi ja sokeria löytyy peräti 31g koko patukasta entisen 11g sijaan. Patukan koko on edelleen valtava eli 100g. Ravintoarvot ovat siis heikentyneet merkittävästi, onko siis menty maku edellä?

Ehkä, sillä patukka on kieltämättä paremman makuinen kuin ennen. Tummasuklaanmakuisen kuorrutteen alla on kaksikerroksinen sisus, jossa päällimmäinen, runsas kerros on pehmeää, kotitekoisen kermatoffeen makuista ja makeaa toffeeta, ja alla on sitten proteiinikrispiä sisältävää, ei-niin makeaa proteiinitäytettä. Rakenne on mukavan pehmoinen, ja toffee oikeasti maistuu, samoin kuin kuorrute. Makeutta on kuitenkin jo sen verran paljon, että 100g annos kerralla on vähän liikaa. Minusta karkkimaisuudessa on rajansa protskupatukoiden kohdalla, tämä oli jo vähän liian tuhtia settiä. Kolmonen silti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet