Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raakasuklaan valmistuspakkaus
Tuotteen Leader raakasuklaan valmistuspakkaus valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Raakasuklaat.
 

Jenni V 30.05.2016
No jopas, joulupaketista kuoriutui vielä tällainenkin tee se itse -suklaapakkaus. 420 gramman pakkauksesta saa kyhättyä pakkauksen mukaan n. 60 kpl raakasuklaata, laktoositonta, maidotonta, gluteenitonta ja soijatonta sellaista. Avaan pakkauksen, ja sieltä löytyy lääkepurkin näköinen pakkaus jossa on kovaa steariirin näköistä massaa, joka tuoksuu miedosti kookokselle. Tämä on ensinnä tarkoitus sulattaa lämpimässä vesihauteessa. Sulatus onkin helppoa, mutta lusikka vääntyy rumasti kun yritän kaivaa rasvamassaa purkista. Muutenkin ihmetyttää näin epäekologinen pakkaustapa...

Nonni, nyt on rasva sulana eli läpinäkyvänä kiiltävänä massana kattilassa. Mitäs sit? No sitten otetaan nenäsumutepullon näköinen pakkaus ja puristetaan sen sisältämä agavenektari joukkoon, ja sen perään sitten iso pussillinen jauhetta, jossa on kaikennäköistä superfoodia: lucumaa, raakakaakaota, raakakaakaovoita, carobjauhetta, gojimarjoja, mantelirouhetta, kookoksen kukintanektarijauhetta sekä himalajan ruususuolaa. Sitten vaan sekoitus sulaksi suklaamassaksi ja se on sit siinä. Helppoa kieltämättä.

Pakkauksessa on 60 kpl pieniä paperisia karkkimuotteja. Etukäteen olen kuullut, että vaikka pakkauksessa on mallikuvia lähes täysistä kupeista, niin todellisuudessa saa aikaan vaan puolet suklaista jos kupit täyttää näin täyteen. Eri laitoinkin massaa erittäin varovaisesti muottien pohjalle, ja silti oli tuloksena juuri ja juuri 54 kpl suklaita. Eli vähän harhaanjohtavaa on tuo lukumäärä pakkauksessa...

Lusikointi muotteihin sujui ongelmitta, osan laitoin pakkaseen koska nämä ei kovin monta päivää säily jääkaapissa. Parin tunnin jääkaappeilun jälkeen maistelin valmiita tuotoksia. Ne olivat kovettuneet aika mukavasti, ne oli helppo irrottaa kupeista. Maku oli sellainen kuin olin odottanutkin, ei varsinaisesti suklainen vaan vahvan"superfoodinen", rasvaisen rakeinen rakenne oli kaakaomassassa (tumma kaakao tosin maistui), mutta mantelirouhetta oli runsaasti mikä toi kivan purutuntuman. Makuun tottuu muutaman suklaan jälkeen, mutta kyllä minun makuuni "aito" suklaa maistuu huomattavasti paremmalta. Enkä ihan vakuuttunut ole näiden terveellisyydestäkään, kookos on kovaa rasvaa eikä muutu terveelliseksi superfoodiin yhdistettäessä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet