Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw choco cocoa nibs with mint 70%
Tuotteen Leader raw choco cocoa nibs with mint 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Patukat, Raakasuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 14.10.2016
Vaikeasti halkaistava patukka tummaa suklaata minttuisella tuoksulla. Kova on koostumus. Tosi minttuinen, jopa hammastahnainen, mutta myös melko raikas maku. Joku karvaus lyö kyllä läpi. Ihan ok, mutta ei tosiaan paras minttusuklaa mitä olen syönyt.

Iikka 14.10.2016
Kova pala maistuu vienosti, mutta varmasti mintulle. Suklaan maku unohtuu. Minttua on käytetty maltilla. Tuloksena mukavan raikas suklaa.

Jenni V 23.07.2016
34-grammainen suklaapatukka Leaderiltä, jonka uusi aluevaltaus raakasuklaa on. Yleensä raakasuklaat on rakennettu varsin luonnollisista ainesosista, mutta tästä löytyi yllättäen mm. soijalesitiiniä ja steviaa. Makuaineina patukassa oli lucumaa, 8% kaakaonibsejä , 0,2% minttua sekä minttuöljyä.

Patukan palat ovat paksuja ja yksinkertaisella ristikolla koristeltuja, jakouurteet ovat vain millin syvyisiä, joten puraisen aina patukasta randomin palan suuhun. Ensivaikutelma ainesosien ja ulkonäön perusteella ei vakuuttanut, mutta rakenne on yllättävänkin "tavallisen" tummasuklainen, ei sellainen rasvaisen rakeinen kuin yleensä raakasuklaissa. Suklaa ei myöskään tunnu liian "raa-an maanläheiseltä" vaan kivan pehmoiselta, kaakao maistuu. Kaakaonibsiä on runsaasti ja minttua on juuri sopivasti tuomaan suklaaseen kivan raikkaan vivahteen. Tykkäsin kombosta paljon, mukava pureskeltava raakasuklaa. Pakko antaa nelonen ennakkoluuloista huolimatta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet