Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw choco cream filled red berries 70%
Tuotteen Leader raw choco cream filled red berries 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Patukat, Raakasuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 04.11.2016
Vaikeasti halkaistava patukka tummahkoa suklaata. "Tummankaakaoinen"tuoksu. Kaakaoinen on makukin, mutta jotain
marjaistakin on joukossa. Tumman ja jykevän makuista, mutta marja tuo kivaa pikku kirpeyttä.

Iikka 04.11.2016
Kova suklaapalanen pitää sisällään hedelmäistä kirpeyttä. Imeskellen herkku on hyvin pitkäkestoinen, ja tällöin kielenkärki huomaa rosoiset sattumat. Vallan mainio pala. Sattumat ehkä vattua.

Jenni V 21.07.2016
34-grammainen raakasuklaapatukka "kermanmakuisella marjatäytteellä". Oho, raakasuklaista täytesuklaata en olekaan tainnut vielä maistaa... Täytteessä on kuivattua vadelmaa ja mansikkaa 2% ja ainesosaluettelossa täyte onkin valkosuklaan makuinen ja kermaa ei mainita... No, ihan sama, kumpikaan ei maistunut.

Patukka näytti päällepäin samanlaiselta tukevalta umpisuklaapatukalta kuin minttuvariantti, mutta kääreen kuvassa näyttäisi patukassa olevan juokseva vaaleanpunainen täyte. Haukkailen haukkaamistani, ja koko ajan tuntuu että tämä on umpisuklaata, ainoastaan marjan siemeniä tulee aika ajoin vastaan. Yritän tiirata väriä, ehkä sisusta on prosentin vaaleampaa suklaata kuin päällinen? Joka tapauksessa, jos myydään täytesuklaata niin sitä pitäisi tuotteen myös selkeästi olla, nyt tämä oli mielestäni umpisuklaata marjalisällä. Sinällään marja kyllä ihan kivasti sopi suklaaseen, toi siihen kivaa kirpsakkaa aromia joka korosti sinällään ihan laadukkaan tuntuisen kaakaon makuvivahteita.

Miinus siis "tyyppivirheestä" ja samoin kyseenalaistan taas ainesosat: pääkohderyhmänä lienevät viherpiipertäjät ja terveysnatsit, mutta täytteen ainesosissa on mm. kovetettua palmuöljyä. En ennusta patukalle kovin pitkää elinkaarta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet