Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader dark chocolate original 85%
Tuotteen Leader dark chocolate original 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 01.02.2017
Näyttää todella tummalta suklaalta, suuret, epäsäännölliset, hankalan malliset palat, missä kaakaopavun kuvia, lohkeavat paloitellessa miten sattuu. Tuoksu hyvä, syvä ja tumma kaakaontuoksu. Rakenne kova, liuskottuva, ei rämmäleitä. Maku tasapainoinen tumman suklaan maku, ei lainkaan tunkkainen. Laadukasta tummaa suklaata ilman erikoisuuksia.

Jenni V 26.01.2017
Leader on sitten hypännyt ihan perussuklaamarkkinoillekin raakasuklaan lisäksi... Ja täytyy sanoa että ennakko-odotus laadun suhteen ei ollut kovin korkealla. Ensimmäisenä 85:sta tummista pääsi itseoikeutetusti maistoon maustamaton versio. Näiden levyjen formaatti on ohut, siitä heti plussaa, mutta samaan hengenvetoon miinusta isoista kaarevista epäsymmetrisistä ja erikokoisista palasista, joita on mahdotonta siististi taittaa levystä.

Mausta en heti uskoisi suklaata kasivitoseksi, sen verran pehmeän makuista ja ei-suuta-kuivattavaa se on. Suklaa sulaa suussa ja rakenne on sileä, mutta aromeja on aika vähäiselti, ja jälkimaku on lyhyt. Voisin arvoida tämän helpoksi, suoraviivaiseksi suklaaksi joka on sarjassa mättötummat oikein laadukasta ja nautittavaa. Kolmonen.

Eeva-Liisa 26.01.2017
Nättejä paloja! Hyvän tuoksuinen, kova pala. Ensimaku kaakaomainen, mutta muuttuu hieman pahviseksi ja jauhoiseksi. Jälkimaku taas hyvä tumman suklaan tuttu maku. Sopii kahvin tai tumman rommin kanssa, tai herkutteluun ihan sellaisenaan pieninä annoksina.

Joona 20.01.2017
Suklaapaketissa tuli puolikas levyllinen Leaderin suklaata. Leaderhan on pääosin keskittynyt proteiinituotteisiin, mutta on nyt tehnyt ihan "perussuklaitakin". Ensimmäisenä maistoon pääsi ihan perus tumma suklaa. Vautsi mikä tuoksu! Erinomaisen kaakaoinen. Suklaa on aluksi karvasta ja kuivaa. Tarpeeksi imeskellessä alkaa makeus ja muut maut ilmeentymään, mutta kummallisehko tervan (?) maku on sivussa. Tervaahan tässä ei ole, mutta se tuli ekana mieleen :-) Kaikenkaikkiaan karvas kokemus, ainakin suklaan osalta. Kyllähän tätä nyt syö mutta parempiakin on.

Janne J 28.11.2016
Tuoksu ei aiheuta kummempia tuntemuksia. Kovaakin kovempaa suklaa, napsahtaa merkillepantavan napakasti poikki. Reippaan kaakaoinen, sokerilla tätä ei ole ainakaan pilattu. Loppuvaiheessa suutuntuma on melko rasvainen eli kuivakkaaksi tätä ei kuitenkaan voi sanoa. Liiallista kitkeryyttä ei tässä mielestäni vielä ole, ihan vaan rehellistä kaakaota jota ei ole yritetty pehmentää liikaa sokerilla. Tälläinen ei-äkkimakea suklaa ei ehkä tee hetimmiten vaikutusta, mutta vähän aikaa makusteltuaan tätä lähestymistapaa alkaa arvostamaan. Laadukas suklaa.

Hanna P 27.11.2016
Suuria paloja tummaa suklaata. Jykevän sokeriton tuoksu. Alkumaku pehmeämpi, sitten tulee petrolia ym. ikäviä makuja. Kahvikin maistuu. "Not my cup of tea" eli joku varmasti tykkää, mut itselleni liian tummaa ja karvasta, vaikka maku pehmeneekin toiseen palaan. Kuin puristettua tummaa kaakaojauhetta söis.

Iikka 27.11.2016
Kova ja sileä palanen napsahtaa nätisti. Missä on sokeri? Koostumus on hyvä. Kaakaoinen pala suklaa nätisti suussa, mutta siihen kehut jääkin. Ei tätä pysty kuitenkaan vihaamaan, mutten söisi "vapaa-aikana". Kuivattaa suun.

Annamari 26.11.2016
Sokkomaistelu: Kaakaoinen tumma suklaa, jokka kaakaoinen tuoksu. Napsahtava, mutta lopulta melko hauras rakanne. Tosi pehmeä maku ainakin aluksi ja suutuntuma on miellyttävän pehmeä. Ei kuivata suuta liiaksi. Parasta tässä on juurikin rakenne.

Jarkko 26.11.2016
Tumma ja kuiva suklaa. Aluksi miedon makuinen, mutta muuttuu pian kitkeräksi. Toki, huomioiden kaakaopitoisuuden tämä ei kuitenkaan ole ihan kauhean kitkerää. Liekkö tuolla vaniljaa taustalla pehmentämässä makuja? Luonnetta tällä suklaalla ei kuitenkaan ole. Ja jälkikäteen tarkistettuna: Tässä ei ole vaniljaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet