Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader dark chocolate with orange 85%
Tuotteen Leader dark chocolate with orange 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,78 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 01.02.2017
Näyttää todella tummalta suklaalta, pohjassa keltaista hilettä/silppua. Suuret, epäsäännölliset, hankalan malliset palat, missä kaakaopavun kuvia, lohkeavat paloitellessa miten sattuu. Tuoksu hyvä ja voimakkaan appelsiininen, yhdistyy miellyttävästi tummaan kaakaotuoksuun. Rakenne kova, liuskottuva, hieman rouskuu hampaissa. Appelsiini alkumaussa vain vivahteena, jälkimaussa voimistuen, yhdistyy kauniisti tumman suklaan makuun. Ei liian makeaa,ei lainkaan kitkerä tai tunkkainen.

Jenni V 27.01.2017
Leaderin kasivitosten maistelu jatkuu. Appelsiinisuklaaksi tässä on varsin mieto tuoksu. Appelsiini on näköjään levyssä jonkunlaisena lastuna, ei se kuitenkaan ihan appelsiininkuoreltakaan maistu... Muutenkin lastut ovat ärsyttävän ohuita ja ne eivät meinaa tuntua suutuntumassa lainkaan. Makeutta on hyvin vähän verrattuna minttuvarianttiin, mikä ei kyllä välttämättä tummasuklaa-appelsiiniyhdistelmässä ole hyvä asia, koska molempien ominaismaku on kitkerä. Ei ollut ihan mieleiseni suklaa, tähän astisista sarjan varianteista heikoin. Kakkonen.

Eeva-Liisa 27.01.2017
Kauniisti kuvioitu pala. Kaakaomainen, sitrusmainen tuoksu. Makuhippusia näkyy kivasti palan pohjassa. Ensimakuna raikas sitruuna / appelsiini, joka muuttuu tumman suklaan mauksi. Hieman kuivahko pala, jälkimauksi jää kitkerähkö tumma suklaa ja rasvainen tuntuma.

Joona 20.01.2017
Viimeinen Leader- tuoteryhmä tuote arvioitavissa. Nyt on taatusti mielenkiintoisin suklaa edessäni, sillä kyseessä on appelsiiniöljyllä ja appelsiinimehurouheella varustettua tummaa suklaata. Tuoksu on maagisen loistava, appelsiini tuoksuu mahtavalla tavalla. Valitettavasti appelsiinin maku on miedompi mitä tuoksu antaa odottaa. Vaikka kaakaoprosentti on 85, voin nyt jo sanoa että tämän tuotesarjan suklaita en aio ostaa paitsi jos kyseessä olisi maitosuklaata. Mitäänsanomattoman oloinen tuote.

Janne J 28.11.2016
Mieto tuoksu, napakka rakenne. Suklaan suutuntuma on sileä ja se tuntuu sulavan pureskeltuna nopeasti suussa. Suklaan pohjassa on jotain rahisevaa, ei paljoa, vaan sopivasti herättämään mielenkiinnon. Appelsiini on vain heikosti tunnistettavissa. Suklaa itsessään miellyttää minua suuresti, sillä se ei ole liian makeaa, vaan tarjoaa mukavan kaakaoisen elämyksen, jääden lopussa hieman rasvaiseksi. Jälkimaku tuntuu yllättäen olevan makeampi kuin itse suklaa, erikoista. Nautinnollinen suklaa.

Hanna P 27.11.2016
Tumma suklaa keltaisin pienin sattumin."Tumma tuoksu". Ilmeisesti sattumat koittavat olla appelsiinia, mutta heikoksi jää esitys. Pieni maun hivahdus imiessä. Sitkeästi syön tätä suklaata pari palaa, mutta kun suussa vaan kitkerät maut pyörii ( loppua kohden toki hieman pehmennen) ei voi arvosanaksikaan kun ykkösen antaa. Kuivattaa myös suuta.

Iikka 27.11.2016
Tummassa suklaassa on luultavammin appelsiiniä tahi muuta sitrusta. Aluksi maistuu jopa makealle, mutta illuusio poistuu nopeasti. Turhan tumman oloinen, mutta laadukas tuote. Varmasti tervellinen, muttei sovellu herkutteluun.

Annamari 26.11.2016
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jossa keltaista rouhetta pohjalla. Kaunis kuviointi ja tuoksu paljastaa rouheen appelsiiniksi. Napsahtava rakenne, sulaa kuitenkin suuhun suht nopeaan. Tuntuu yllättävän rasvaiselta. Appelsiini maistuu sopivasti ja mukavasti, mutta mukana on hieman suuta kuivattavaa kitkeryyttä. Rakenne on oikein hyvä. Kolme ja puoli pistettä pyöristyy ylöspäin.

Jarkko 26.11.2016
Tumma suklaa, jossa keltaisia hippuja toisella pinnalla. Tämä tuoksuu selvästi appelsiinilta (varsinkin aluksi), mutta maku jää appelsiinin osalta ihan liian pliisuksi. Suklaan oma luonne jää olemattomana taustalle, joten sitä appelsiinin makua todellakin jää kaipaaman.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet