Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader chef's dark chocolate with caramel 85%
Tuotteen Leader chef's dark chocolate with caramel 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,10 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni R 15.06.2018
Tumma, kiiltävä pinta. Tuoksuu voimakkaan kaakaomaiselle. Sisällä yhtä aikaa kuiva voimakas kaakaon maku ja vanilja-caramellin maku. Jälkimaku kirpeä.

Jarkko 01.09.2017
Tumma suklaa jossa kellertäviä ja pehmoisia raepalloja. Tuoksu ei suklaata imartele, vaan on varsin teollinen ja tympeä. Pallerot ovat makeita ja antavat toffeisia makuja kokonaisuudelle. Ilman sokeripalluroita suklaa on lähes mautonta. Turhake.

Janne J 01.09.2017
Terävästi napsahtavaa tummaa suklaata. Kaakaoprosentti lienee korkea, sillä suklaa on kaakaojauhemaisen kuivakkaa, mutta onneksi valmistaja on älynnyt laittaa sekaan jotain makeita rakeita tasapainottamaan makuelämystä. Uskallankin jopa väittää, että tämä on parempaa lisukkeen kanssa kuin ilman. Ei jätä kylmäksi, vaan tasapainoilee liiallisen kaakaoisuuden ja elämyksellisyyden välimaastossa. Arvosana jää niukasti nelosen alapuolelle, kuitenkin siihen pyöristyen.

Iikka 01.09.2017
Tummassa suklaassa on jänniä palleroita. Suklaa itsessään on jännän makuista ja ilmeisen vähäsokerista. Pallerotkaan ei häävin makeita ole. Maistan myös suolan. Oudohko tuote, jonka lumo on eräänlainen rokkoinen ulkonäkö.

Hanna P 01.09.2017
Hyvin tummaa suklaata pienillä kellertävillä pallukoilla. Tuoksu on kovin ynseä. Ensimaku jopa toffeinen! Jännää! Eipä kuljekaan yhteen ynseys ja väri. Mukavaa. Purren maku vaihtelee kovin, riippuen pallukoiden määrästä...niistä oletan herkkumaun tulevan, sillä suklaasta puskee ynseyttäkin esiin. Pallot ihania, mutta suklaa vähän turhan tummaa.
Kerrassaan jännä tuote kumminkin!

Annamari 01.09.2017
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jossa jänniä kellertäviä palloja seassa. Pallurat maistuvat toffeelle. Itse suklaa on haurasta ja haukatessa iskee pelko, onko tämä hiekkaista ja kuivaa. Mutta ei onneksi ole, vaan suklaa sulaa suuhun pehmeäksi massaksi. Yllättävän makeaa näin tummaksi suklaaksi, alussa häivähtänyt kitkeryyskin puuttuu loppumausta. Karamellinen maku säilyy yllättävän pitkään. Itse suklaa on vivahteeton.

Miriam 01.02.2017
Näyttää todella tummalta suklaalta, pohjassa vaaleanruskeita, pieniä pyöreitä palleroita. Suuret, epäsäännölliset, hankalan malliset palat, missä kaakaopavun kuvia, lohkeavat paloitellessa miten sattuu. Tuoksu syvä ja tumma kaakaontuoksu paahteisella vivahteella. Rakenne kova, liuskottuva, vaaleanruskeat pallot eivät suutuntumana erotu eivätkä tartu hampaisiin. Maku tasapainoinen tumman suklaan maku, suola tai paahteisen toffeemainen maku eivät maistu läpi, mutta ovat
huomattavissa. Ei liian makeaa,ei lainkaan tunkkainen.

Jenni V 27.01.2017
Viimeinen kasivitosvariantti maistossa, jaahas, tämän suklaan pohjassa on harvakseltaan melko isoja toffeen näköisiä palluroita. Pallurat maistuvat hyvältä, aidolta englannintoffeelta, ja ovat rakenteeltaan sellaisia puolisitkaita. Suolaa en kyllä juurikaan levyssä maistanut... Lisäksi kyseenalaistan vähän tätä yhdistelmää, minusta karvaahko ja ei-niin-makea tumma suklaa ei sopinut kovinkaan hyvin yhteen toffeepisaroiden kanssa, makukokemus oli vähän jännä, kun makeutta tuli vastaan aina aika ajoin kun toffeepisara osui suuhun. Kakkoseen jää pisteet.

Eeva-Liisa 27.01.2017
Mielenkiintoisen näköinen ja kaunis pala! Hyvä suklainen, voimainen tuoksu. Maussa yhdistyy mukavasti makea kinuski ja tumma suklaa. Ei liian makea. Jättää suuhun hieman rasvaisen tuntuman, mutta hyvän ja täyteläisen jälkimaun. Sopii vaniljajäätelön kanssa erinomaisesti.

Joona 20.01.2017
Tummassa suklaassa on toffeen makuisia suolaisia cruncheja. Suklaa itsessään on erittäin karvasta, mutta onneksi toffee hieman tätä tasapainottaa. Yllättävän hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet