Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw choco blueberry & lingonberry 70%
Tuotteen Leader raw choco blueberry & lingonberry 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Raakasuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 28.11.2016
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jonka seassa punaista rouhetta. Se on valitettavan epätasaisesti jakautunut. Tuoksu on lähinnä kaakaoinen. Marjasattumat tuovat kirpsakkuutta mukavasti. Tummaa on itse suklaa, mutta nautittavaa.

Janne J 27.11.2016
Houkutteleva tuoksu. Kovahko tumma suklaa, päälle ripoteltu jotain punaisia höttösiä joita en tunnistanut. Tiukan kaakaoinen maku, mutta ei yliampuvan karvas eikä kitkerä, sopivan luonteikas. Melko hyvä balanssi, ei liian rasvaista eikä makeaa. Pesee normaalin markettisuklaan, tässä oli jo elämyksellisyyttä tarjolla.

Hanna P 27.11.2016
Tummaa suklaata harvakseltaan olevin pinkein sattumin. Tuoksu on vahvan kaakaoinen. Sattumista irtoaa imien pientä kirpakkuutta ja suklaa ihme kyllä kitkerämpää imien kuin purren. Kun ottaa toisen palan suu vähän tottuu ja maku hieman pehmenee, mutta ei mitenkään erityisen hyväksi kumminkaan.

Iikka 27.11.2016
Tummaa ja kovaa suklaata kirpeillä marjasattumilla. Kirpeää ja kaakaoista. Kokonaisuus ei ole suosikkejani. Välillä tulee makeita aaltoja. Kuitenkin hyvä yritys ja laadukkaan oloinen pala. En tunnistanut raa'aksi suklaaksi.

Jarkko 26.11.2016
Tumma ja ohut suklaalevy. Maku on pistävää enkä osaa sanoa tuleeko pistävyys suklaasta vaiko kuivatuista marjoista. Haukkaan marjattoman palasen (löytyy helposti) ja taisipa se kirpeys tulla marjoista. Mielipiteeni ovat jakautuneet. Pidän jollakin tasolla kirpeydestä, mutta itse suklaa ei ole lähelläkään suosikkejani tummissa suklaista, joista toki kokemuksia jo löytyy. Ihan hauska, pieninä annoksina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet