Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader dark chocolate filled with a taste of raspberry 85%
Tuotteen Leader dark chocolate filled with a taste of raspberry 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 08.02.2017
45-grammainen jämäkkä patukka, jossa palaset on kuvioitu kaarnakuvioin. Hienon tumman suklaan (valmistajan oma kuvaus) sisällä on ohut kerros vaaleanpunaista kiinteää kreemitäytettä, joka koostuu vadelmajauheesta, sokerista ja kasvirasvasta. Kasivitonen suklaa sisältää ihan mukavia aromeja, vivahteita hedelmään ja välillä myös suolaisia kohtia, ja maku on kasivitoseksi pehmeähkö. Vadelma maistuu, ja sen kirpeys istuu oikein hyvin tumman suklaan hedelmäisiin aromeihin. Mieleen tulee aika ajoin Fasun vadelmajugurttipatukka, nyt vaan tummempana varianttina ja ilman sattumia. Häiritsevin juttu onkin tuo täytteen sileys, vadelmajauhekreemistä tulee auttamatta halpissuklaamainen olo ja teollinen vaikutelma. Maito- tai jugurttikreemi vadelmasattumin olisi mielestäni toiminut paremmin, mutta tällaisenaankin patukka oli kuitenkin ihan ok. Kolmonen.

Jarkko 18.01.2017
Leaderiltä pukkasi ainakin loppuvuodesta markkinoille jos jonkinlaista suklaata levy- ja patukkamuodossa. Tai no, ei ne ihan "jos jonkinlaista" olleet, sillä kaikki olivat joko raakasuklaata tai sitten 85% tummaa suklaata. Ehkä olisikin turha lähteä Suomessa kilpailemaan maitosuklaamarkkinoille. Tämä täytepatukka on nyt sitä 85% tummaa suklaata ja täytteenä on jonkinlaista vadelmavaahtoa tai -massaa. Suklaa on tummaa ja sen lähinnä tuntee kuivana ja kovana koostumuksena. Varmasti täytteellä on sormensa pelissä siinä, että suklaasta ei juuri kitkeryyttäkään löydy. Täyte ei ole yltiömakeaa vaan ihan hyvässä tasapainossa suklaan kanssa. Ihan onnistuneeksi patukaksi kutsuisin tätä ja on tämä ihan vertailukelpoinen sellaisiin patukoihin, joiden imago on lähempänä suklaista kuin treenisalimaista palautustuotetta. Jään mielenkiinnolla odottamaan millainen markkinasiivu Leaderille löytyy tästä maasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet