Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw choco filled with a taste of almond & fudge 70%
Tuotteen Leader raw choco filled with a taste of almond & fudge 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Patukat, Raakasuklaat.
 

Jenni V 04.05.2017
Jykevä tumma kaarnakuviolla koristeltu raakasuklaapatukka, jossa on täytteenä manteliaomilla maustettua juoksevaa toffeeta. Mutta taas, täytettä on ihan minimaalisesti, sama ongelma on ollut muissa sarjan täytepatukoissa... Suklaa on raakasuklaaksi hyvää, ja siinä on hedelmäinen aromi. Toisaalta mielestäni hedelmäisyys ei kovin hyvin sovi yhteen makean toffeen kanssa, tosin yhdistelmää sai maistella vain todella rajallisesti. Pakko antaa kakkonen epäonnistuneen rakenteen takia.

Hanna P 02.02.2017
Suuri pala, oletettavasti patukasta, tummaa suklaata sisällään hyvin vaaleankeltaista täytettä. Mausteinen on tuoksu. Ärjyn makuista suklaata ehkäpä banaanisisuksella? Liian ärhäkkä suklaa dominoi ja täyte jää ihan varjoon. Mielenkiintoista olisi maistaa täytettä toisenlaisen ja miedomman suklaan kaverina.

Annamari 01.02.2017
Sokkomaistelu: Tummia suklaapaloja, patukasta varmaan. Sisällä vähän pienissä onkaloissa toffeemaista täytettä. En usko sen kuitenkaan olevan toffeets, koska se on maultaan raikkaampaa. Itse suklaa on makuuni liian kitkerää ja terävää. Suklaan maku jyrää täytteen oli ihan sata nolla. Välillä käy positiivinen hedelmäinen häivähdys, muuten aika pahaa.

Iikka 01.02.2017
Tummasuklaatyyny pitää sisällää jotain venyvää. Tämä venyvä on varsin kivan liköörisen makuista, sääli että suklaa ei ole kummoista. Itse asiassa se on varsin kehnoa. Lisäksi täytettä on todella vähän. Täytteelle 5 pistettä, täytteen määrällä 1 piste, ja suklaalle 1 piste. Tämä laskutoiminus tekee loppuarvosanaksi 2 pistettä.

Jarkko 01.02.2017
Patukan palanen tummaa suklaata pitää sisällään keltaista tahnaa. Täytteestä irtoaa makeutta ja suklaasta kitkeryyttä ja pistävyyttä. Täytteen ansiosta juuri ja juuri siedettävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet