Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader raw choco lemon & ginger 70%
Tuotteen Leader raw choco lemon & ginger 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Raakasuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 06.04.2018
Luonteikas, hieman tavallisuudesta poikkeava tuoksu. Rakenne on melko karkea suutuntumaltaan, mutta tämän suklaan juttu on ehdottomasti mausteet eli inkivääri ja sitruuna. Ensin mainittu on havaittavissa vain pinnistämällä, jälkimmäisenkin suhteen on pitäydytty kohtuudessa ja lopputulos on pirteä ja tasapainoinen, joskin aavistuksen makeahko. Suklaa itsessään ei ollut mitenkään kitkerää eikä karvasta. Hienoa, että tällaisia erikoisempiakin yhdistelmiä tehdään, tällaisia suklaita ei kerta kaikkiaan ole liikaa markkinoilla.

Jenni V 07.06.2017
Mukavan ohut ja ihan kaunispintainen raakasuklaalevy, jossa on ikävän teollisen hiekkainen, sitruunajuomajauhemainen rakenne ja maku. Inkivääriä on sen verran vähän että sitä en juurikaan maista. Ensin en tykkää, maistuu liikaa teolliselle sitruunalle, mutta pikkuhiljaa huomaan että tätä hiekkaista suklaata on yllättävänkin mukava rouskuttaa, ja sitruuna sopii tummaan suklaaseen yllättävänkin hyvin... Pakko siis heltyä kolmoseen. Niin ja levyn ohuudesta kanssa plussaa.

Hanna P 27.01.2017
Iso ja laakea pala tummaasuklaata. Mausteinen tuoksu. Ei sula helposti suuhun. Suutuntuma kova ja hieman rakeinen ja maku on ehkä inkiväärinen? Vaikeaa saada makua irti, joskin kivaa kirpakkuutta on enemmän kuin karvautta. Lähinnä vaan turhauttava suklaa, kun ei ole edes kovin makea. Kaikenkaikkiaan ihan ok tuotos.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet