Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader dark chocolate with a twist of popcorn, chili & lemon 85%
Tuotteen Leader dark chocolate with a twist of popcorn, chili & lemon 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Laktoosittomat, Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 12.04.2017
45g uutuuspatukka, jossa on TAAS sitä iänikuista muotipopparia (1,5%)... Mutta onneksi tässä on mielenkiintoisia lisukkeita, sitruunaöljyä 0,1% ja chiliä saman verran. Maissi-chiliyhdistelmähän on tuttu jo vaikka Fasun maya-patukasta, mutta sitruuna on sentään jotain uutta... Yllättävän toimivahan yhdistelmä loppupeleissä on. Tumma suklaa ja sitruunan aromi on hyviä kavereita, tosin olisin ehkä inauksen verran voimakkaampaa sitruunaa toivonutkin. Samoin chilin tunnistaa vasta sen jälkeen, kun on syönyt koko patukan, ehkä toisen prosentin kymmenyksen olisin patukkaan lisännyt.

Popcorn on itsensä makuista ja rakenteista, pehmeämpää crunchia kuin Fasun patukassa. Suolaa ei ole laitettu kovin paljoa, ehkä sitäkin on vähän liian varovasti laitettu, se kun kuitenkin tummaan suklaaseen sopii. Palaset ovat jämeriä ja suklaa on mukavan pureskeltavaa, siinä ei sinällään moittimista, eikä kitkeryyttä tunnu, mikä on näin korkean prosentin suklaalle tosi hyvin. Kolmen pisteen tuote, mukava maistaa kerran.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet