Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader dream protein bar chocolate & cookies
Tuotteen Leader dream protein bar chocolate & cookies valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 22.05.2017
45g uusi proteiinipatukka, jonka sanotaan olevan kuin nimensä - unelma. Patukan luvataan olevan suklaapatukkamainen ja kotitekoisen oloinen, mm. kuorrutteen alla oleva toffee sekä kaakaokeksit on kuulemma tehty Toholammin omassa tehtaassa.

Patukassa on maitosuklaan makuinen kuorrute, joukossaan muutama soijakrispi, ja sen alla sopiva kerros makeaa toffeeta. Täyte koostuu soijaproteiinissa, mutta yllättävää kyllä en huomannut siinä yhtään soijan kitkerää makua, loistavaa! Muutenkin täyte oli sopivan kaakaoista ja pehmeää, ja kaakaokeksit toivat siihen mukavaa rousketta. Liikamakeuttakaan en havainnut, ja kuorrutekin oli ok, vaikkei aitoa suklaata ollutkaan. Soija ei nyt tietenkään laadukkaimpia proteiininlähteistä ole, mutta maku ja rakenne olivat sen verran hyvät ja toimivat, että pakko antaa nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet