Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader after+ mint-chocolate flavour
Tuotteen Leader after+ mint-chocolate flavour valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 17.08.2017
700g purkki palautusjauhetta, jossa on vähän kaikkea palautumiseen tarvittavaa: nopeasti imeytyvää heraa ja dekstroosia, sekä hitaasti imeytyviä soijaa ja kaseinaattia sekä maltoa. Lisäksi lisättynä on L-glutaa ja kreaa, joten kyllä pitäisi lihasten kasvaa...

Makeus tulee sekä sokereista että makeutusaineista, ja makuaineena on minttuaromia, suolaa sekä 6% kaakaojauhetta. Rahkaan sekoitettuna tästä tulee selkeästi rakeisempaa settiä kuin pelkästä herajauheesta, ja makukin on krouvimpi, vähän kuin piapoo söisi. Maku vaatii tottumista herakauden jälkeen... Sinänsä minttusuklaisuus on ihan ok, ei liian pistävää, mutta soija tosiaan ehkä vähän liikaa maistuu. Antaisin kakkosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet