Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader the protein bar caramel & salty peanuts
Tuotteen Leader the protein bar caramel & salty peanuts valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Iikka 16.01.2021
Jouluisen näköinen patukka tuoksuu keinotekoiselta. Päällä on ikäänkuin sokerikoriste. Maussa on mantelia. Koostumus on kova, muttei napsahtavalla tavalla. Sokeria tai muuta makeutusta varmasti on, mutta patukka ei varsinaisesti ole makea. Sanotaanko näin, että syö, mutta parempia on roppakaupalla saatavilla. Varsin pliisu, mutta siis syötävä. Jälkimaussa minttua? Miltei pelasti kolmeen pisteeseen.

Hanna P 14.03.2020
Kaunis valkokuvioinen patukka miellyttävällä suolapähkinän tuoksulla. Kevyen kaakaoinen ja nougatinen maku ja oikein miellyttävä koostumus: Kuin päälliosa patukasta olisi pehmeämpää ja alaosa hieman kiinteämpää. Vaikka maku onkin miellyttävä ja pehmeä, niin se on myös jotenkin kovin addiktoiva...Eipä tälle voine antaa kuin täydet pisteet!

Jenni V 23.11.2018
Leader on uutuustuotteissaan ollut niin pitkään hakoteillä, etten odottanut näin hyvää uutuutta siltä suunnalta... Patukka on gluteeniton, ei sisällä lisättyä sokeria, rasvaakin on maltillisesti ja proteiinia 20g. Kaiken tämän lisäksi tässä on sitä samaa Tuplan makumaailmaa kuin on so much taste -sarjan nutmix-patukassa. Bonuksena tässä on vielä kastikesilmäke keskellä, joka tosin on paljon pienempi kuin kääreen kuvassa. Makeutta patukassa on aivan tarpeeksi, ehkä siinä rajoilla että olisi voinut olla vähemmänkin.

Maitosuklaan makuisen kuorrutteen päällä on vielä valkosuklainen koristeraita, eihän se oikein millekään maistu, ja sen olisi aivan hyvin voinut jättää pois... Tosin veikkaisin, että tämä raita on törkätty sitä varten että on jotenkin haluttu erottaa patukka so much taste -sarjasta (johon se sinänsä sisällöltään aivan hyvin sopisi), saadaan nääs parempaa hintaa kun on uutuussarja ja patukkakoko muutamaa grammaa pienempi :-) Kikkailusta huolimatta, nelonen maulle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani