Leader Vegeway

RAPUNZEL Suklaalevyraadissa

Rapunzel nirwana chocolat praliné végan
Tuotteen Rapunzel nirwana chocolat praliné végan valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rapunzel -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Vegaani.
 

Janne J 02.05.2017
Houkuttelevan tuoksuista maitosuklaata täytteellä. Lempeän rasvainen, mutta silti ilmava pähkinäisyys valtaa suun kun suklaata hieman pureskelee ja huomaan tykkääväni tästä reippaahkosta makeudesta huolimatta. Konvehtirasioiden suklaat käyvät myös mielessä ja ilahduttavasti suklaassakin on jo häivähdys kaakaota havaittavissa. Ei huono, mutta makeuden vuoksi enemmänkin muutaman palasen jälkiruokasuklaa kuin leffaillan eväs.

Jarkko 02.05.2017
Aavistuksen tummempaa suklaata pinnassa, vaaleampi massa sisällä. Hyi piekana, mitä tämä oikein on? Maistuu pääasiassa oudolta, hieman myös pähkinältä. Kutsun tätä jo syömäkelvottomaksi.

Iikka 01.05.2017
Epäilyttävä outo tuoksu. Palan sisällä outoa makua, lienee epäonnistunutta nougata. Tunkkainen ja makea makuyhdistelmä. Jälkimaku on aika passeli jättäen illuusion hyvästä suklaasta, mutten annan sen hämätä.

Annamari 26.04.2017
Palat ovat keskikokoisia ja sopivia. Tuoksu on hyvä, vaikka jotenkin etäisesti tuo mieleen kahvin. Pehmeää ja tryffelimäistä täytettä on reilusti. Hasselpähkinä maistuu myös. Rasvainen tuntuma, mutta niin tämäntyyppisessä tuotteessa kuuluukin olla. Maistuvaa. 3,5 eli 4 p.

Kirsi I 25.04.2017
Ohuita maitosuklaapaloja, joissa suhteessa paksusti pähkinäistä täytettä ja ohuempi kuorrutus maitosuklaalla. Täytteen koostumus on miellyttävä, hieman karhea eikä kermaisen sileä. Maku on kuitenkin tunkkainen ja jopa tupakkainen, eikä suklaasta tunkkaisuuden lisäksi muuta makua erotu. Pähkinä kyllä maistuu pähkinältä, ei siis ihan lempimakujani - edes se tupakka.

Hanna P 25.04.2017
Maitosuklaata vaaleanruskealla kiinteällä täytteellä. Täyte on nougattinen, pähkinäinen ja tunkkainen...savuinen sivumaku, lauantaimakkarainen sivumaku. Eipä ole ikimuistettavaa suklaata eikä täytekään ihan kokonaan pilaa tuotetta, joten hellyn arvosanana kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet