Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow gourmet sacherkakku
Tuotteen Rainbow gourmet sacherkakku valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,63 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 27.03.2009
Läpileikkausta kun katsoo, niin huomaa suklaisten taikinakerrosten väleissä olevan jotain marmeladityyppistä ja sitten vaaleaa kreemiä toisessa välissä. Pinnalla on sitten tummempaa suklaata. Kaakaon ja suklaan maku jää olemattomaksi ja erikoista on se, että edes 3 tunnin sulatusaika huoneenlämmössä ei ole ihan riittänyt sulattamaan kakkua. Ikiroudassako tätä on säilytetty? Marmeladikerros ei maistu miltään, mutta tuntuu puoliksi sulaneelta kumipallolta. Turha tekele.

Antti H 27.03.2009
Hieman liian kostean oloista kakkua, pintaa peittää voimakkaan makuinen tumma suklaa. Täytteet ovat melko mitäänsanomattoman makuisia. Tästä ei oikeen saa irti mitään positiivista.

Kai 27.03.2009
Tämähän näyttää jos suklaakakulta. Siinäpä ne yhtäläisyydet sitten olikin. Ihan kuin ilmaa pureskelisi (joku voi sanoa että sopivan kevyttä). Välillä maistuu jokin todella kitkerä joka onneksi katoaa pian.

Satu 27.03.2009
Tämä lähes "oikean" kakun kokoinen tuote on kuorrutettu tummahkolla suklaalla. Kakkupohjan taikina on koostumukseltaan teollista, mutta silti kaikessa hötyläisyydessään ihan miellyttävää. Kakkupohjakerrosten välissä on jotain vaaleanruskeaa täytettä ja aprikoosihilloa. Sacher-kakkuahan tämä siis yrittää olla, mutta kaipaisin kokonaisuudesta hieman kosteampaa. Maun puolesta ihan mukava - siis pakastetuotteeksi.

Päivi 27.03.2009
Wow, paksu kakun palanen. Suklaista taikinaa, jossa on tummaa ja vaaleampaa täytettä. Päällä myös tummaa kuorrutetta. Huh, olipa tuima maku ekalla palasella. Mutta syödessä huomaa, että tämä on todella ihanaa. Juuri niin kuin suklaakakun ajattelisikin olevan.

Sanna K 27.03.2009
Vihdoinki paksu kakkupala, näyttää ihan oikealta täytekakulta. Päällä on suklaakuorrute ja pohja on kaakaoinen. Täytteenä on sekä aprikoosimarmeladia että voikreemiä, mikä paljastaa yrityksen olevan sacher-kakku. Ikävä kyllä maku ei ole läheskään niin hyvä kuin yleensä sachereissa. Voikreemi paljailtaan on yököttävän makuinen.

Janne J 27.03.2009
Vihdoinkin kunnolla paksua pakastekakkua, tumma kakkupalanen on houkuttevan näköinen useine kerroksineen. Siihenpä ne hyvä hyvät uutiset sitten jäävätkin. Maku on ulkonäköön suhteutettuna suorastaan lattea, kaipaisi lisää kaakaota, makeampaa marmeladia tai ylipäänsä jotain luonnetta. Päällimmäisenä huomiona mieleen jää lähinnä epämiellyttävä perusmaku. Kun tämän päälle vielä kakku on liian kuivaa, niin kyllähän tämä melkoinen pettymys oli. Sokkoarvion kirjoittamisen jälkeen paljastui, että tämä on valmistajan mielestä Sacher-kakkua. Ja vielä gourmet-sellaista?! Kyllä pitäisi kiiruusti saada EU-nimisuoja Sacherille, että kukaan ei haksahtaisi tällaiseen umpikelvottomaan kopioon.

Antti M 03.07.2008
Pakastekakku 6-8 hengelle eli yhdelle, kun kyseessä on meikäläinen. Noin vitosen hintainen ja mukavan kostea vaikka aprikoosihilloa saisi olla enemmänkin. Omaan makuuni kreemikerros ei oikein sovi mutta ei se onneksi pilaakaan kokonaisuutta. Tässä kategoriassa tämä on hyvä kakku ja suklaapäällinen on aika maukasta oikeastaan. Yllättävää kyllä tämä on suomalaista tekoa, joten plussat siitä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani