Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow sveitsiläinen maitosuklaa
Tuotteen Rainbow sveitsiläinen maitosuklaa valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 05.09.2011
Maitosuklaahimoissani halusin jotakin maitosuklaata ja sain sit tällaisen. Katsoin kyllä merkkiä että halpistavaraa. Mut hinta todellakaan ei aina ole laadun merkki. Tää suklaa on uskomattoman hyvää tavaraa. Paksuhkoja palasia maitosuklaata, joka on maultaan hyvin pehmeää ja kermaista. Sulaa hyvin suuhun ja maku on täyteläinen. Pakkauksessa on maininta hasselpähkinäjauheesta. Ilmankos sit maistuu niin hyvälle. Kokonaisuus on kertakaikkiaan nappiin osuttu. Tää on riittoisaa, että yksikin palainen riittää maultaan pitkälle. Maku säilyy suussa kauan ja jos sit vielä malttaa tätä hitaasti syödä. Hitaasti imeskellessä antaen suklaan sulaa, niin saa tästä parhaiten kaiken irti. En löydä mitään moittimista. Tää on kyl täydellinen suklaa. Nam!

Saila 25.03.2009
Aika makeaa settiä tämäkin... Joku omituinen sivumaku, jota ei oikein pysty määrittelemään tarkemmin. Vähän tunkkainen?

Miriam 15.03.2009
Haju rasvainen. Maku mitäänsanomaton, rasvainen, pähkinävivahteinen. Jättää hampaisiin ja poskiin kummallisen kalvon. Yksi pala riittää. Halpa ja teollinen vaikutelma.

Anja 02.03.2009
Vaalea maitosuklaalevy. Tuoksu mieto. Sopivankokoisia paloja. Rasvaista nopeasti sulavaa. Maku mieto ja kaipaan jotakin lisäpotkua makuun.

Susanna K 11.08.2008
Kiva edullinen maitosuklaa jossa palat on paksuja ja makeutta riittää. Yllättävää että tämä maitosuklaa on hyvää, hieman kun oli ennakkoluuloja. Suklaan tuoksu on sokerinen mutta maussa se ei maistu sellaiselle "ällö" sokeriselle vaan se tasoittuu hyvin kuitenkin päästäen suklaan maun valloilleen ja hyvä ettei kieli tartu kitalakeen kiinni :) Ei voi muuta kuin sanoa että on todellakin hyvää suklaata.

Jarkko 04.08.2008
Enpä ole tainnut tätä maitosuklaata aiemmin suuhuni pistää ja voin vain ihmetellä miksi en. Suklaa sulaa suussa mukavan tuntuisesti pehmeäksi massaksi, jossa sitten riittää maitosuklaan makua vaikka muille jakaa. Suklaan makeus on kohdallaan, kaakaon makukin on maitosuklaaksi sopiva ja suuntuntuma on hyvä. Kertakaikkisen hyvä arkisuklaa, halpaakin. Ihan viiteen pisteeseen suklaa ei kuitenkaan yllä. Siihen olisi vaadittu jotakin uutta ja mahdollisesti ennenkokematonta. Kyllä tällä kuitenkin voi herkutella esimerkiksi telkun ääressä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani