Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow Evelina suklainen täytekeksi
Tuotteen Rainbow Evelina suklainen täytekeksi valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 24.10.2017
No nyt on tuhdisti suklaata keksissä... Päällä on maitokannun, suklaapalan ja viljan kuva, eli tämä vissiin nyt kuvaa sisältöä, päällä maitosuklaata, pohjana rapsakkaa melko mautonta keksiä ja välissä maitoista täytettä. En tätä kuitenkaan varsinaisesti täytekeksiksi kuvaisi, sen verran kiinteää tuo kreemi oli... Lähinnä tuli mieleen että tämä maistui kinderiltä jossa mukaan oli ympätty vähän rapsakkuutta. Erittäin makealta ja tuhdilta kokonaisuus tuntui, ja enemmän tämä oli mielestäni suklaata kuin keksiä, suhteet oli sen verran vinksallaan. Jos kinderistä tykkää, tämä on varmaan ykkösherkku, mutta kaksi näitä kerralla oli jo vähän liikaa... Koska tämän piti olla keksi, ja vielä täytekeksi, niin annan vain kakkosen.

Kirsi I 04.09.2011
Rapea suorakulmion muotonen keksi, jonka päällä valkoista täytettä ja kuorrutettu vaalealla maitosuklaalla. Keksi on mukavan rapea, suklaata kohtalaisesti - siis ensmmänkin voisi olla - mutta suklaa on kovin vanilliinista tai sitten tunkkaisen pistävä maku on siitä valkoisesta täytteestä. Arjen kahvitaukopurtava, ei mikään suuri herkku. Jos suklaa olisi laadukkaampaa, tuote olisi houkuttelevampi.

Kati 31.03.2010
Houkutteleva ulkonäkö! Tällaisia syövät ranskalaislapset iltapäivisin välipalaksi. Tuoksu hyvin neutraali. Puraisu yllättää! Tässä on täytettä! Monipuolinen keksi siis. Suklaa liian neutraali makuuni, keksi on mitäänsanomaton pahvi. Täyte äkkimakea.

Mikko 27.03.2010
Isohko pala, joka on toiselta puolelta kuorrutettu kuorrutettu suklaalla. Suklaakuorrutus peittää myös keksin reunat ja "likaa" sormet ikävästi. Tuoksu makea ja mielestäni aromissa on havaittavissa pientä kaakaon kitkeryyttä. Plussaa! Se jääkin ainoaksi plussaksi koko suklaakeksissä. Kuorrutuksen sisällä on jotain cremeä, joka on aivan älyttömän makeaa. Suklaapäällinen on aika mitäänsanomatonta. Keksi tuntuu tosin verrattain normaalilta ja syötävältä. Jälkimaku on puhtaan sokerisiirappinen ja ikävä rasvakerros jää kitalakeen. Kaakaon kitkerä tuosku nostaa arvosanaa, muutoin olisin antanut arvosanattoman lukeman...

Eeva 24.03.2010
Keksin päällä suklaassa on kiva kuva. Itse tuote on aika iso kooltaan ja suklaapäällyste reunoillakin, joten hankala syödä ilman että näpit tahmaantuu. Miinusta. Haisee halvalta pääsiäismunasuklaalta, ei kovin viehättävää. Rapean keksipohjan (tylsän sellaisen) ja maitosuklaapäällisen välistä paljastuu vaalea täyte, joka ei maullaan juuri erotu. Mitä lie kreemiä. Täyte kuitenkin pehmentää kokonaisuutta. Jälkituntuma suussa on kovin rasvainen.

Elise P 24.03.2010
Onpas suklaisen näköinen iiiiso keksi. Suklaata riittää reunoille asti ja alkaa heti sulaa, kun keksin ottaa käteen. Sottaista puuhaa siis. Pääsiäismunasuklaan "halpa" tuoksu. Ensin luulen, että suklaata on tosi paksusti, kunnes huomaan, että suklaan ja keksin välissä on jotakin vaaleaa, mautonta täytettä. Suklaa on yhtä laaduttoman makuista kuin mitä tuoksu antaa odottaakin. Keksi on pahvia. Kokonaisuus on ällömakea pläjäys, eikä sitä tee edes mieli syödä loppuun saakka. Jälkimakuna ihra kitalaessa.

Päivi 19.03.2010
Kivannäköinen keksi. Päällä täyttävä suklaakuorrutus ja hauskalla kuviolla. Keksin ja suklaan välissä on jotakin makeaa vaaleaa kreemiä. Nami! Tää on maistuva kokonaisuus. Suklaata on riittävästi. Jälkimaku on metka sekoitus kaikkea tätä.

Satu 18.03.2010
Oijoijoijoi, keksilevyn päällä on ruhtinaallinen kerros maitosuklaata ja mitä?! Bonuksena suklaan sisällä on jotain valkoista töhnää. Oi onnen päivää. Ihanan täyteläisen makeaa ja keksi tarpeeksi rapsakkaa olematta kuitenkaan liian kuivaa. Suklaata saisi olla vielä hitunen lisää, mutta kyllä tämä viittä vaille viitosen ansaitsee. Lisää, kiitos!

Susanna K 18.03.2010
Vaalean keksipohjan päällä muheva kerros maitosuklaata kauniin kuvan kera. Keksipohja on jotenkin heiveröisen hötyläistä. Maitosuklaan ja keksipohjan välistä löytyy vaalea kreemitäyte mutta varsinaista makua siitä ei saa irti. Suklaa on kuitenkin sopivan makeaa vaikka muu tässä maistuukin vaisulle.

Iikka 18.03.2010
Isokokoinen keksi joka on päällystetty kuvioidulla suklaalla. Mukava kuva se onkin. Sisältä löytyy valkea mönjää.. mitähän lie. Keksin pohja on hyvänmakuista ja koostumukseltaan sopivaa rouskuteltavaksi. Maitosuklaan maku on varsin miedosti esillä, ja makea valkea massa vie siitä voiton. Rapean ja vähemmän rapeiden aineiden yhteispeli toimii. Koostumus on hyvä ja makukin keskitasoa parempi.

Jarkko 18.03.2010
No nyt tuli eteen keksi, joka myös näyttää suklaakeksiltä. Pohjapuolelta katsottuna ei näy suklaata, vaan pelkää keksiä. Suklaan ja keksin välissä näyttäisi olevan jotain valkoista, olisikohan jotain maitokreemiä. Se antaa keksille mukavasti kostuketta, mutta ei juurikaan makua. Kokonaisuus on liian makea, sillä kurkkua alkaa kutittamaan ihan tosissaan. Keskinkertaista tavaraa, jota syö ilman sen suurempaa nautintoa.

Antti H 18.03.2010
Mariekeksipohjainen suklaapäällysteinen viritys. Suklaan ja keksin väliin on vieläpä lisätty jotain vaaleaa, hieman voin makuista täytettä. Suklaa ja täyte yhdessä maistuvat melko rasvaisilta ja makeilta. Ihan mukiinmenevää, mutta pohjan kuivuus laskee pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani