Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow Evelina suklainen täytekeksi
Tuotteen Rainbow Evelina suklainen täytekeksi valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

NEo 10.01.2013 : Onko tämä suklaakeksi vai keksisuklaa? Aika rajoilla mennään. Maitosuklaa ei ole parhaimmasta päästä, mutta nautinnollista kuitenkin. Keksistä ei irtoa juurikaan makua, mutta se antaa purutuntumaa ja tasapainottaa makeutta. Yhdistelmä toimii. Heikoin lenkki on tuo täyte. Sitä juuri näkee yhtä paljon kun sitä maistaa, eli se ei anna mitään erikoista kokonaisuuteen paitsi lisäkaloreita. Kyllä nämä kuitenkin aika äkkiä häviäsivät kahvikupposen ääressä parempiin suihin.

Kaakaolehmä 15.09.2012 : Yksi kaikkien aikojen parhaista suklaakekseistä! :) Suklaata on oikeasti sopivasti, eikä mitään naurettavan ohutta kerrosta pinnalla... "Liiteristä" saa samaa tuotetta mutta halvemmalla *ups*

keksimonsteri 17.08.2011

suklaahirviö 04.08.2010 : Ostin tätä luettuani juuri tuon aiemman kommentoijan mielipiteen, että tuote muistuttaa Milkan legendaarisen hyvää Schoko & Keksiä. Ja tottahan se on! Tässä edullisessa keksissä maistuu laadukkaan oloinen maitosuklaa, rapea (eikä liian imelä) keksi ja sitten se täyte, se täyte.. Jotain vaaleaa, kreemimäistä - herkullista! Täydellisyys asuu Rainbown paketissa.

Joblo 07.04.2010 : Kertakaikkisen loistava keino karkkipäivän kiertämiseen. ;) Mieleen tulee Milkan Schoko & Keks, mutta tätä myydään KEKSIHYLLYSSÄ.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani