Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione
Tuotteen Rainbow delizione valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.11.2013
Rainbown sveitsiläistä maitosuklaata Tobleronea kopioivaan tapaan mantelirouheella ja hunajanougatilla höystettynä. Pakkaus on todella kauniin värinen pahvikääre, joka antaa odottaa patukalta paljon. Patukan muoto on sama kuin tummasuklaaversiossa, eli tobleroneen verrattuna patukan alaosa on suhteessa paksumpi ja vuorenhuiput ovat aika pieniä ja vinoja. Kuten tummassakin versiossa, palat ovat niin pieniä että niitä on sotkematta vaikea irrottaa toisistaan.

Lisukkeita on patukassa ilmoitettujen prosenttien mukaan melko vähän, mutta silmämääräisesti ainakin mantelirouhetta on erittäin runsaasti varsinkin pohjaosassa, ja se on hyvin pientä. Kuten tummasuklaaversiossa, mantelinen makukokemus jää köyhäksi, eli rouhe ei maistu juuri millekään. Hunajainen maku tulee ehkä hieman useammin vastaan kuin tummassa versiossa, ja hunajanpalaset tarttuvat hieman hampaisiin, eivät kuitenkaan niin paljon kuin aidossa Tobleronessa.

Koska mantelirouhetta on paljon, ei tee mieli alkaa imeskelemään suklaata, mutta pureskelemalla ei liiemmin maitosuklaasta makua irtoa. Makeaa suklaa on, sen verran pistelee kurkussa, mutta ihan hyvää perusmaitosuklaata arvioisin patukassa olevan. Hieman luonteeton kokonaisuus on tällä kertaa 3 pisteen arvoinen.

Miriam 01.09.2011
Näyttää ja maistuu halvalta versiolta Tobleronesta. Yllättävän hyvää. Rämmäleet ei lainkaan niin kovia kuin aidossa versiossa. Maukasta.

Sanni 28.08.2011
Ensinmäisenä tulee mieleen toblerone, jota tämä kuitenkaan ei ole. Maitosuklaan joukossa runsaasti sitkeää hunajan ja mantelin makuista rouhetta. Jälkimaku hunajainen. Hyvää suklaata, mutta jälkimaku ja sitkeys vievät pisteitä.

Marika 28.08.2011
Näyttää ja jotakuinkin maistuukin Tobleronen halpisversiolta. Jees, ei sen enempiä tästä.

Oskari 25.08.2011
Maistuu halpis Tobleronelta. Hieman pähkinäinen ja lievästi pehmeä. Pähkinät tuntuvat varsinkin oudoilta pehmeinä.

Olli L 27.06.2011
Periaatteessahan Pirkat ja Rainbowt ovat usein jonkun suuren ja perinteisen tuottajan käsialaa, joihin on vain vaihdettu kuoret. Siksi esim. Pirkka hernekeiton haukkuessa, tulee samalla polkaistua mutaan myös Jalostaja. Varovaisuus on siis valttia. En kuitenkaan usko, että Rainbow Delizione olis Tobleronen tuote, mutta Fazerin pois sulkeminen onkin jo rohkeampi teko! Viipyilevä, aatelinen jälkimaku paljastaa, ettei tuote ole ensikertalaisen tai harjoittelijan tuotos. Hinta/laatu -suhde on täysin kohdallaa, tahi jopa laatu ylittää hinnan kaksinkeroin. Kannattaa kokeilla, ku vielä pakkaus on kaunis ja käytännöllinen. Ei muuta kuin pus-kii!

Kirsi I 09.02.2011
Rainbow'n yritys juhlavammasta suklaasta, 100 g painoinen pikkulevy tai iso patukka. Palaset lohkeavat mukavasti. Suklaa on kuitenkin kuivaa ja maistuu lähinnä halvalle ja vanilliinille, missä on hunajan ja mantelin maku? Halvan makuista, kuivaa suklaata koreassa pahvikääreessä, jonka avausreuna jäi epäselväksi: toisessa päässä oli vetäisynauhan näköinen juttu, josta paketti ei avautunutkaan, ja toisessa päässä siisti repäisykatkoviiva, josta pahvi aukesi siististi.

Päivi 04.08.2010
Patukan rasia kyllä todella kaunis. Paksuja palasia, jotka muistuttaa hieman Royal-suklaan palasia. Hunajaa ja mantelinougatia ja runsaasti tosiaan noita manteleita tässä näkyy olevan. Pureskellessa koostumus muistuttaa Toblerone-suklaata ja jää samalla tavalla suuhun pyörimään hunajaiset mantelit. Maultaan tää on mietoa maitosuklaata. Usiamman palasen jälkeen alkaa maistua hieman sellainen pistävä maku. Jälkimaku kyllä mukavan suklainen.

Salla Elina Salo 19.07.2010
Halpismerkin oma Toblerone-kopio. Hunajaisia mantelihippusia sisältävä 100g maitosuklaarivistö, kuin puolikkaita vuoren huippuja jonossa. Kuivaa ja pureskeltavaa suklaata, josta kuitenkin on aistittavissa hyvä yritys. Pähkinäinen jälkimaku. Ei jää hampaisiin samalla tavalla kuin esikuvansa Toblerone, mutta suklaan maussa on paljon parannettavaa. Hieman vetinen vaikutelma jäi loppujen lopuksi itse suklaasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani