Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow toffeesuklaa
Tuotteen Rainbow toffeesuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 30.11.2013
Rainbow on ilmeisesti tällä patukalla kopioinut lionia. Patukassa on maitosuklaakuori, jonka alla on reilusti venyvää makeaa toffeeta ja riisimuroja. Sen lisäksi patukan sisällä on reilusti vohvelikerroksia. En ole sen verran pitkään aikaan syönyt lionia, niin että tietäisin muistuttaako tämä sitä. Toisaalta sillä ei ole merkitystä, makuahan tässä arvioidaan. Tuoksu on halpissuklainen. Haukkaan patukkaa, rapsakkuuta ei ainakaan puutu, itse asiassa sitä on liikaa. Terävät reunat raapivat limakalvoja ja patukka on kuivan tuntuinen toffeen ja suklaan makeudesta huolimatta. Ehkä pähkinöillä tai muulla vähemmän kuivalla ainesosalla olisi saanut patukkaan luonnetta ja makua. Tällä versiolla patukka ansaitsee minulta kaksi pistettä.

Olli P 15.03.2013
Halvan maitosuklaan tuoksu kuvaa tätä patukkaa aluksi. Patukka sisältää maitosuklaan lisäksi toffee-, vohveli- ja riisimurotäytteen. Haukatessa patukka osoittautuu kovahkoksi, jossa murot ja erityisesti vohveli ottaa vastaan. Pehmenee hetken päästä toffeemaisen pehmeäksi. Aluksi makuna esiin tulee suklaa ja vohveli, loppua kohden muuttuu tuntuman mukaisesti toffeeksi joka jää myös jälkimauksi. Maut ovat oikein hyvin tasapainossa, mikään ei tule liikaa esiin. Murot jäävät hieman pimentoon ja tuskin patukka muuttuisi mitenkään radikaalisti jos ne jättäisi pois. Kivan makuinen ja täyteläinen halppispatukka. Ei mikään täydellinen makuelämys, koska esim. suklaassa maistuu ”halppis”. Mutta kyllä tälle kehtaa nelosen laittaa.

Jarkko 09.01.2012
Johan on patukalla ominaisuuksia. Maitosuklaakuoren alla on kerros paksua toffeeta, jonka seassa hieman riisimuroja. Tämän toffeekerroksen alla on sitten KitKatmainen kerrosvohvelijööti. Paljon on siis huomattavaa kun tätä syö. Onneksi ominaisuuksista mikään ei ole negatiivinen. Toffee on makeaa, mutta hyvää. Kerrosvohveli ei ole liian kuivaa ja suklaakin on ihan asiallista. Hyvä on hyvää, vaikka hinta olisikin halpa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani