Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow toffeesuklaa
Tuotteen Rainbow toffeesuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

NEo 02.10.2014 : Rainbown Lion kopio. Jopas on ruokaisa patukka, kun tavaraa riittää. Suklaa on halvanoloista, mutta muiden ainesten kanssa ajaa asiansa hyvin. Toffee venyy mukavasti purtaessa ja se jää suuhun pyörimään viimeisenä. Sen maku on koko patukassa pälimmäisenä. Vohveli on juuri sellaista halpaa pahvia kuyen suukoissa, mutta toffee, riisimurot ja suklaa pitävän sen maun aisoissa. Huomaan nauttivani tästä patukasta paljon. Jopa enemmän kuin alkuperäisversiosta. Hintaansa nähden löytö.

sarppai 17.02.2013 : No, tää ei kyl lion-patukalta maistunut. Pahanmakuinen pökäle joka oli vieläpä kovaa. Tähän en rahojani toiste laita.

Kaakaolehmä 23.09.2012 : Paljon tavaraa, mutta "kevyt" pureskella. Riisimurot olivat siinä mielessä turhia, että ne poistamalla ei maku eikä koostumus mielestäni muuttuisi ollenkaan. Mutta eivät ne tielläkään olleet, joten samapa tuo. Valmistusmaana Espanja, joka nostaa pienenpienen epäilyksen tunteen pintaan mutta se kaikkoaa nopeasti kun patukasta haukkaa :D Vahva kolmonen, voi ehdottomasti ostaa toistekin.

Chi 14.01.2012 : Kerrassaan mainio Lion-kopio! Halpissuklaat yleensä ovat mitä ovat, mutta Rainbow on tuottanut laadukkaita kopioita aiemminkin (mm. Delizione) ja osuu nytkin kymppiin. Patukka on muhkea, makea, päällyssuklaata lukuunottamatta laadukkaan oloinen ja TUHTI. Makeannälkä saa tällä kyytiä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani