Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione hasselpähkinä manteli pistaasipähkinä valkosuklaa
Tuotteen Rainbow delizione hasselpähkinä manteli pistaasipähkinä valkosuklaa valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,64 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Janne J 01.08.2012
Miten Raindow voi epäonnistua joissain suklaalevyissään niin pahasti, mutta tehdä sitten näin loistavan tuotteen? Pakkaus näyttää hyvälle, se on tarpeeksi iso (200g), palaset ovat isoja ja järeän paksuisia (hyvä!), erilaisia manteleita ja pähkinöitä on ilahduttavasti kokonaisina mukana ja vieläpä sangen runsaasti. Suklaa itsessään on ihan kelpo tavaraa, sillä valkosuklaissa usein esiintyvää jauhoisuutta tai pistävää jälkimakua en sanottavammin havaitse, vaikkakin täytyy sanoa pähkinät ja manteli ovat yhdessä niin järjettömän maukkaita, että ne tahtovat viedä kaiken huomion. Maistelun edetessä ja puolikkaan levyn yllättäen kadottua naamariin, negatiivisina huomioina panin merkille lievän rasvaisuuden ja erittäin runsaan makeuden. Kaiken kaikkiaan kyseessä on kuitenkin erinomaisen maukas suklaaherkku esim. ruokailun jälkeen nautittavaksi. Ja kun levyllä oli hintaa vain 1,49 euroa, on tämä suklaa jo mielestäni LÖYTÖ!

Aki 09.06.2012
Tuhdin näköinen pala valkosuklaata. Pelkäsin ylimakeutta, mutta pelko osoittautui aiheettomaksi. Lieko runsas pähkinän osuus taittanut pahimman imelyyden. Suhteellisen vaimea kokonaisuus kuitenkin, ei herättynyt isommin ihastusta eikä inhoa.

Veli-Matti 21.05.2012
Tuoksuu sokeriselta, ja maistuu siltä. Valkosuklaan heikompi esitys. Erityyppiset pähkinät piristävät kokonaisuutta. Rakenteeltaan kiinteähkö. Ällösokerinen jälkimaku. Pari palaa riittää.

Pirjo 04.05.2012
Makea, täyteläinen.

Marke H 30.04.2012
Valkosuklaalevyn palasia, joista pilkistää pähkinöitä, pistaasia sekä hasselpähkinää. Valkosuklaa on kovaa. Sitä saa purra reilusti. Valkosuklaan imelä maku peittyy vähän pähkinöiden makuun, mutta en ostaisi kotiin.

Hanna P 27.04.2012
Tosi isoja ja kauniita lohkareita valkosuklaata, ilmeisesti kokonaisilla pähkinäsattumilla. Tuoksu perinteisen valkosuklaan eli makea, mut taitettuna yllättävänkin vahvalla pähkinän tuoksulla. Tämäpä vasta rouskutteltavaa! Odotin pliisua makua, mut kaikkea muuta. Valkosuklaa on kunnolla vaniljainen ja pähkinä paahteinen. Vaikuttava suklaa monellakin tavoin eikä tylsäkään. Jotain raikkautta jäin vaan kaipaamaan.

Iikka 26.04.2012
Pelvoittavan kokoinen valkosuklaan palanen. Yökkäyttää näkeminenkin. Sisällä on kahta-kolmea sattumaa. Täysin tuoksuton. Valkosuklaa on tapansa mukaan rasvaista ja makeaa. Pähkinät ja murot maistuu siinä nyt jonnin verran. Hyvästä yrityksestä ykkönen.

Päivi 26.04.2012
Isoja valkoisia paloja, jossa on pähkinää seassa. Liekö myös mantelia. Kokonaisuna näyttävät olevan. Suklaa on kovaa ja pähkinät rouskuu kivasti. Valkosuklaa on kyllä sokerista. Maitosuklaassa tää toimisi paremmin. Onneksi pähkinöitä on runsaasti mukana ja se on hyvä asia. Liianllinen makeus on jo miinusta.

Jarkko 26.04.2012
Paksunpaksuja valkosuklaalevyn palasia, joissa näyttäisi olevan monenlaista pähkinää seassa. Pähkinöiden runsauden ansiosta valkosuklaan yltiömakeus tai mahdollinen lateksimaisuus eivät pääse esiin. Makeaahan tämä kyllä on, mutta ei liiaksi. Maittavaa on ja kehuja valmistajalle useamman pähkinätyypin käytöstä.

Jenni V 19.04.2012
Valkosuklaaksi oikein maistuvaa, pähkinää on erittäin runsaasti ja palat ovat suuria. Eri pähkinöitä ei kyllä suklaasta erottanut, maku oli vain yleisen pähkinäinen... Muistuttaa paljon Pirkan kilpailevaa versiota, muistelen että siinä on suhteessa vähemmän pähkinää mutta suklaa on silkkisemmän makuista. Makeaahan tämä on ja erittäin tuhtia, joten parin palan annos kerralla riittää. Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä suklaa makeannälkään.

Kirsi I 18.04.2012
Vaikka valkosuklaa ei ole suosikkiani, niin tämä yllättää positiivisesti. Paksuhkoja suklaanpalasia, seassa kokonaisia pähkinöitä, manteleita ja pistaasimanteleita. Sattumat ovat rapeita, mutteivät kovia. Tuovat suklaaseen upeasti makua. Suklaa ei ole kovin ätläkkää eikä voimaista, eli valkosuklaaksi hyvää. Mutta parasta kuitenkin ovat nuo kokonaiset pähkinät ym.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani