Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione hasselpähkinä manteli pistaasipähkinä valkosuklaa
Tuotteen Rainbow delizione hasselpähkinä manteli pistaasipähkinä valkosuklaa valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Miia 06.06.2012 : Suuria, paksuja valkosuklaan palasia sisältävä levy, yksi palanen jo riittää täyttämään suun! Seassa hasselpähkinöitä, pistaasipähkinöitä ja manteleita. Jo ulkokuorta katsottaessa tulee kovasti mieleen Pirkan hasselpähkinä-valkosuklaalevy. Eikä yhtäläisyydet rajoitu ulkonäköön, makukin on hyvin samanlainen. Valkosuklaa maistuu aika perus-valkosuklaalta, eli voiselta, jossa mukana hipaus vaniljaa. Jostain syystä tässä makustelukerralla valkosuklaa maistuu suussani paremmalta kuin normaalisti (onko syynä kesäflunssa, joka häiritsee testaajan makuaistia???), pehmoiselta, hivelevältä... En ole suuri hasselpähkinöiden ystävä - tästä syystä manteli-pistaasi-hasselpähkinäcocktail pelastaa tämän suorituksen ja tuo kokonaisuuteen ulottuvuutta. Pähkinät pelastavat kokonaisuuden tässä, tuovat kivaa suutuntumaa ja antavat ryhtiä pliisulle valkosuklaalle. Onnistunut kokonaisuus, hakkaa Pirkan mennen tullen. Edelleen himpun makeaa meikäläisen makureseptoreille, toimii muutaman palan voimin parhaiten.

suklaahirviö 18.04.2012 : Valkosuklaa on yleensä suosikkini, mutta tämä ei nyt vain toiminut. Pistaasia ainakin oli kovin niukasti, ja yleisvaikutelma jotenkin pliisu. Suosikkivalkosuklaideni joukkoon tämä tuote ei pääse, vaikka sinänsä olikin ihan keskinkertaisen makoisaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani