Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione pekaani & karamelli maitosuklaa
Tuotteen Rainbow delizione pekaani & karamelli maitosuklaa valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 04.06.2013
Isoja maitosuklaisia paloja. Makea ja pähkinämäinen tuoksu. On kovahko ensimmäisellä purasulla, mutta sulaa nopeasti. Suklaan seassa todella pieniä pekaani- ja karamellirakeita. Mutta niitä on hyvä määrä ja ne tuntuu sekä maistuu. Karamelli ottaa makumaailmassa pienen hallinnan loppua kohden, mutta ei liiaksi. Suklaa on pehmeä ja makea, aikalailla ”perushalpiskamaa”. Tulee hieman mieleen englantilainen maitosuklaa. Lopussa suklaa massoittuu ja jää hieman suuhun pyörimään.

Janne J 31.07.2012
Harvoin tulee vastaan suklaa, joka masentaa jo ennen suuhun laittamista. Palaset ovat näet ärsyttävän ohuita suklaan pehmeyteeen nähden! Ei näin. Tuoksu on kuitenkin lievässä rusinaisuudessaan ihan miellyttävä. Suutuntuma on hieman erikoinen yhdistelmä rasvaista pehmeyttä ja kovia, rouskuvia sattumia. Suklaa on varsin mietoa ja vaaleaa, melko vaatimatonta siis. Karamellirakeet ja pähkinät ovat varsin (=turhankin) pieninä palasina suklaan joukossa. Päällikkäiseksi fiilikseksi jää karamellirakeiden makeus ja kenties siitä johtuva jonkinlainen outo sivumaku. Pähkinä ja kaakao olisi ainakin saaneet maistua voimakkaammin. 0,99 euroa ei ole paljon sveitsiläisestä suklaalevystä, mutta siltikään hinta/laatu-suhde ei ole mielestäni kovin rapoinen.

Aki 09.06.2012
Arvioin juuri aiemmin saman tuotemerkin päärynä & karamelli version. Pidin tästä enemmän. Edellisessä hieman häirinnyt jälki-imelyys ei häiritse, vaikkakin makeutta löytyy vähintään riittävästi. Mukava pala rouskutella, eikä karamelli takerru hampaisiin. Hyvältä tuotteelta sopii odottaa, että nimessä mainitut aineosat myös maistuvat ja tuntuvat. Pekaania oli tästä hankala tunnistaa.

Eeva-Liisa 31.05.2012
Ohut ja käteensulava pala. Ensimaku muovinen, joka muuttuu karamellimaiseksi. Hyvän piipputupakan tuoksu. Jälkimaku on romminen ja huomattavasti parempi kuin ensivaikutelma. Todellakin yllättävä ja loppua kohti paraneva suklaa!

Veli-Matti 20.05.2012
Veikeä tuoksu, maultaan sopivan sokerinen. Karamellimainen, hetkittäin maku tuntuu hieman alkoholimaiselta. Pehmeän rakenteen joukossa kovia paloja. Pekaania ei huomaa. Halpismerkiksi varsin laadukas suklaa. Jälkimaku kohtuullinen.

Kirsi I 13.04.2012
Mieto maitosuklaa, jonka suutuntuma on kerrassaan tahmea. Pekaani maistuu vasta lopuksi, karamelli on voimakas ja hallitseva maku, ja yllättäen maistan jälkimaussa karvasmantelia - siis pekaaniahan tämän piti olla eikä pistaasia?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani