Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione pekaani & karamelli maitosuklaa
Tuotteen Rainbow delizione pekaani & karamelli maitosuklaa valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 30.10.2012 : Maitosuklaalevy, jonka seassa pekaanipähkinöitä sekä karamellirakeita. Palaset ovat suuria ja ohuehkoja, suklaan alkuperämaa Sveitsi. Suklaa on vaaleaa maitosuklaata, makuosastolla menee hiukan sinne halpispäähän, rasvaisuuden maistaa. Ensimaussa tulee selvästi karamellin aromi. Karamellirakeet antavat miellyttävää pureskelutuntumaa. Pähkinää en erota kuin vasta ihan lopussa, jolloin suuhun leviää hennon pähkinäinen aromi. Hyvin makeaa on. Kitkerä sivumaku lopussa, mistä miinusta. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Ei huono "halpissuklaaksi".

Chi 02.09.2012 : Komppaan Nallea: aivan liian makeaa. Suklaa toimii makuyhdistelmineen ja levykin on ihan hauska littanoiden palastensa ym. kanssa, mutta tuo makeus...huhheijaa. Pahaa tekee.

Nalle 14.04.2012 : Vaaleaa naitosuklaata ohut levy isoissa paloissa. Rouskuu isosti suussa. Krokanttia on runsaasti ja pähkinää ainakin maun suhteen vähemmän runsaasti. Ohuudesta johtuen täyte on levyssä pieninä paloina, siitä ehkä tämä runsauden tunne. Tämän tyyppinen levy toimisi siis paremmin paksumpana. Itse suklaa on kyllä maukasta, joskin makeaa, ja krokantin kanssa yhdistelmä on minulle vähän liian makea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani