Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione vadelma & rusina tumma suklaa 72%
Tuotteen Rainbow delizione vadelma & rusina tumma suklaa 72% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,64 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 28.10.2013
Suuren laakeat palat tummaa suklaata. Jännä miedon makea tuoksu. Helposti lohkeavaa suklaata. Maku ei kovin makea ja melko tuima, varsinkin imeskeltäessä. Purressa makeampaa, ja hauska rohina kuuluu hampaissa. Aivan hyvää tummaksi suklaaksi. Heilun kakkosen ja kolmosen välillä, ja hellyn kolmoseen.

Iikka 20.10.2013
Marjaisa tuoksu tässä isossa palassa tummaa suklaata. Miellyttäviä marjaisia sattumia, mutta ehkä aavistuksen tuju kaakaon maku. Marjan maku piristää muttei tarpeeksi.

Anita 06.03.2013
Tummaa suklaata, outo tuoksu. Ei näkyviä murusia, mutta pureskeltaessa rouskuu hampaissa. En saa selvää, mitä nämä rouskut ovat, mutta kohtuullisen hyvää suklaata, vaikka hieman makeampi, kuin yleensä tummat suklaat.

Saara 03.03.2013
Hyvin tummalta näyttävää suklaata, jossa on joku kummallinen metsän maku, esanssinen maku ja paljon makeutta. Metsän maku taitaa olla rusinaa tai muuta kuivahedelmää, mutta tuoteselosteen mukaista vadelmaa tästä ei löydy, ellei se sitten ole tuo esanssinen kummallinen sivumaku. Ollakseen 72-prosenttista tämä suklaa on epäilyttävän makeaa, mutta se voi tietysti johtua rusinasta, jos ja kun sitä on reilusti mukana. Jostain syystä tämän suklaan maku ei innosta ollenkaan, vaikka luulisi tämän prosenttiluokan suklaan yltävän edes keskinkertaisuuteen. Koostumus on hyvä ja periaatteessa osaset ovat kohdallaan, mutta kun ei.

Eeva-Liisa 24.02.2013
Pahvinen epämiellyttävä maku, vadelma maistuu teolliselta. Suuntuntuma rasvainen. En pidä.

Miriam 15.02.2013
Isot palat, tummaa suklaata, mutta maistuu vessapaperille tai karkkimaiselle wc-raikastimelle. Siivousmainen lisämaku/sivumaku. Ylipirteää. Eipä tästä muuta sanottavaa ole. Nimen luettuani yritin vielä maistella suklaasta jotain vadelmaista tai rusinaista, mutta vaikeaa se on, en tiedä mikä on aitoa ja mikä kuviteltua esanssiaromia.

Jarkko 18.10.2012
Tummassa suklaassa on vain aavistuksen verran marjainen tuoksu. Suklaa itsessään ei tuoksu miltään. Lisukemurskan vuoksi levyä on syötävä pureskelemalla ja tuolloin marjojen ja/tai hedelmien maut pääsevät hyvin esiin. Sanokaa mitä sanotte, mutta tämä maistuu pureskellessa ihan banaanisuklaalta, tummalta sellaiselta. On tainnut tämä(kin) kaakaopuu majailla banaanipuiden lehtien alla auringolta suojassa. Suklaan oma maku taistelee esiinpääsystä makuainesten takaa, mutta pääsee kuitenkin esille, valitettavasti pääasiassa tunkkaisilla ominaisuuksillaan. Jälkimaku on varsin makea ja se on ikävä asia. Suuhun jää todella sokerinen maku ja mieleni tekee heti kebabia. Toisaalta, milloinpa minulla ei tekisi mieli kebabia...

Aki 04.06.2012
Tästä en oikein tahdo saada selvää. Tummaa suklaata ja joitain makuja, jotka eivät avaudu selkeänä. Pieniä sattumia tuntuu pureskellessa, mutta niidenkään mausta en saa kiinni. Vadelmaa ja rusinaa näemmä listassa lukee, mieluusti olisin ne myös selkeämmin maistanut.

Veli-Matti 19.05.2012
Tumman suklaan tumma aromi. Kovaa tavaraa, liukenee hitaasti suussa. Sopivasti lisätty sokeria. Vadelman makua saa etsiä, ja rusinan tuntumaa ei koskaan havaitse. Suklaana toimii hyvin, mutta muuten ei lunasta nimeänsä.

Jenni V 11.04.2012
Tämä tuli maistettua eilen. Tuoteseloste paljastaa että kaakaopitoisuus on korkea. Hyvä! Toisaalta rasvaa on peräti 42 grammaa, mitä ihmettä? Ei lupaa hyvää. Avaan levyn. Palat ovat isoja ja ohuita, tästä plussaa. Haukkaan. Jes, suklaa on maukasta, rasvaisuuden huomaa kyllä mutta se ei häiritse. Kivan tumma pehmeähkö maku. Puraisulla maistuu suussa myös krokantti, vähän kirpeä. Jaahas, tämä on nyt sitten se vadelma, mutta missä rusina? En löydä sen makua koko levystä, eikä kyllä vadelmakaan ole kovin vadelmaista vaikka rouskuvaa löytyy levystä hyvinkin runsaasti, jopa häiritsevän paljon jos lähti suklaata imeskelemään. Vilkaisin vielä ainesosia, ja käy ilmi että sekä vadelma että rusina ovat levyssä jauheena. Varsin erikoinen ratkaisu, ei paras mahdollinen.

Kirsi I 09.04.2012
Tuoksuu jotenkin tutulle, ja hetken muisteltuani, tulee mieleen Julia-karkit. Vadelmamarmeladihan tämä tuoksu onkin. Maussa selvä vadelmaisuus, ilmeisesti rusinaosuun on rouskuvina pieninä murusina, kiva yllätys ettei ole isoja sitkeitä rusinoita. Kaakaoisuutta makuun jää lopuksi eli viimeistään jälkimaku suussa kertoo, että tummaa suklaata on syöty. Pisteet osasin oikeastaan päättää vasta kolmannella kontrollipalalla, mutta maku parani tottumisen myötä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani