Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow nougatsuklaa
Tuotteen Rainbow nougatsuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.12.2013
Mars-kopio, jossa päällä reilu kerros vaaleaa halvan oloista maitosuklaata. Sisällä on 27% twiximäisen paksua ja makeaa toffeeta ja loput sitten nougatia jota en oikeastaan maussa huomannut. Vaikka toffeeta ei ole hirveästi suhteessa, on se niin makeaa ja hallitsevaa että patukassa ei oikein muuta maista. Ylimakea bulkkituote, ja kun en muutenkaan marsista välitä, niin tämä sijoittuu kakkostasolle heikompaan päähän.

Teresa 21.03.2013
Ulkonäöllisesti ei eroa Mister Choc choco caramel -patukasta oikeastaan mitenkään, ehkä suklaata on vähän vähemmän pohjassa. Tuoksu on aromikkaampi jotenkin. Haukatessa huomaan, että toffeeta on huomattavan paljon ja se jotenkin peittää alleen osittain tuota nougatin makua. Suklaata ihan sopivasti. Tämä ei ole ihan niin makea kuin Mister Choc choco caramel, ja jotenkin pliisumman makuinen - jotain puuttuu, tai ehkä toffeeta on liikaa. Ihan hyvä tämäkin, mutta ei niin hyvä kuin Mister Choc choco caramel.

Jarkko 16.03.2013
Patukassa on toffeeta ja pehmeää nougattäytettä. Maku on kovin teollinen kaikin tavoin, eikä toffee maistu juuri miltään. Koostumus sen sijaan on reilun jankkimainen, pureskeltava ja hampaisiin tarttuva. Rakeisuutta on vähemmän kuin Mister Chocin vastaavassa tuotteessa eikä tämä ole yhtä makeaakaan. Teollinen maku kuitenkin rokottaa pisteitä rankasti.

Hanna P 16.03.2013
Kerros maitosuklaata patukan päällä, vaaleanruskeaa massa ja toffeeta sisällä. Makeahko, hieman keinotekoinen tuoksu. Melkoisen makeaa, mutta ei muuten vahvoja makuja. Pehmeä toffee kuuluu kuitenkin suosikkeihini et ei tästä voi kun tykätä.

Iikka 16.03.2013
Pötkäle. Sisällä kahta ainesta, nougata ja toffeeta. Tämä pötkö on sopivasti makeutettu, voisi kutsua ihmisravinnoksi. Alussa häiritsi ehkä pieni tunkkaisuus, mutta se taisi mennä ohi. Kovasti pitää pureskella. Toffee jää suuhun lepäämään. Sopiva eväs esim. citypatikkaretkelle. Ehkä pliisu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani