Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow sveitsiläinen tumma suklaa 56%
Tuotteen Rainbow sveitsiläinen tumma suklaa 56% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 30.05.2013
Levy on tässä Rainbow'n levyssä niin julmetun paksu, että palojen murtaminen käy työstä. Sehän ei minua haittaa, koska käsitykseni asiasta on suunnilleen, että mitä paksummat palat, sen parempi suklaa. Maultaan maistelun alla oleva suklaa muistuttaa pitkälti taloussuklaata, eli on keskitummaa ja varsin makeaa. Sveitsiläisyydestä en tiedä, mutta kyllä tämä makeiden suklaiden päällekin hyvin paikkansa lunastaa. Ehkä pientä laatulisää tulee paksuista ja lohkeavista palasista. Tai ehkä laadukkuudentuntua lisää vivahde hienoista kitkeryyttä, jota selittänevät 7 lisäkaakaoprosenttia siihen Fazerin perustaloussuklaatiin verrattuna. Jonakin päivänä tämä olisi perushyvää, mutta ainakin tänään maistuu keskivertoa paremmin.

Miriam 21.05.2013
Pahaa tummaa suklaata. Tunkkaista ja kovaa kun yrittää ottaa suklaasta palaa tai purra. En kyllä yhtään tykkää. Todella mitäänsanomatonta ja kurjaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani