Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow vohvelisuklaa
Tuotteen Rainbow vohvelisuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 11.10.2013
50-grammaisen halvan näköisen kismet-kopion kääre näyttää halvalta, ja se myös repeilee ikävästi patukkaa avatessa. Sisällä on tutun patukka, jossa on 60% vohveliosaa ja 40% maitosuklaata. Puraistessa vohvelin sisältä paljastuu kaksi ruskeaa hasselpähkinätäytekerrosta. Tuoksu on mieto. Puraisen patukkaa, ja yllätyn hyvästä koostumuksesta. Patukka on mielestäni hiukan kovempi kuin kismet, johtuen jotenkin kiinteämmästä vohvelista. Suklaa on ihan hyvän makuista, ja vaikka vohvelia on suhteessa aika paljon, onnistuu patukka olemaan ihanan rapsakka olematta liian kuiva. Tämä taitaa olla suosikkini näistä vohvelisuklaista, mukaanlukien kismet. Muistelen että Maraboun kex olisi vähän samantyyppistä, mutta siinä suklaa on makeampaa. Pidin tässä nimenomaan siitä että missään vaiheessa ei tullut makeus- tai rasvaäklötystä vastaan. Erittäin maukas, ja positiivinen yllätys!

Iikka 05.11.2011
Vohvelikeksisuklaata, eli odotukset nousee katon päälle..... Mutta mutta. Jotenki pliisu tuote. Suklaata ei huomaa laisinkaan, keksi on oudon makuista ja tuote yleisesti varsin sokerinen. Paikka paikoin miltei mauton. Vohvelin maun tuntee juuri ja juuri. Ohut suklaakerros lienee halvasta suklaasta. Mutta kyllähän tätä kahvin kanssa syö jos isäntäväki tarjoaa. Itse voisin jättää kauppaan.

Hanna P 03.11.2011
Kovin näyttää tutulta suuri suklaalohkare oliskohan puolet Kismetiä? Vaan ennakkoaavistelut sivuun ja maistamaan! Tuoksu on mieto, mutta jotenkin tunkkainen. Tosiaan siis vohvelikeksiä maitosuklaapäällyksellä ja ilmeisesti sisuksellakin. En edes yritä ryhtyä imeskelemään, kyllä tää on pureskeltava. Vohvelit ei oo yleensä suosikkejani, mutta tästä tykkään sillä suklaa on maussa vohvelin kanssa ainakin tasaveroinen eikä lainkaan ällömakeankeinomakea, kuten vohvelitäytteet yleensä. Kyllä tämä niin mehevää ja koukuttavaa herkkua on, että hellyn antamaan nelosen arvosanaksi.

Antti M 30.05.2008
Kismet-kopio S-ryhmän tyyliin. Alkuperäistä ei voi voittaakaan mutta tämä ei pääse edes lähelle. Selkeästi liian kuivaa ja suklaa on heikkoa, liian toffeemaista omaan makuuni. Hintakaan ei ole niin selkeästi huokeampi, että voisi antaa bonuspisteitä, joten kyllä alittaa riman mutta flopaten komeasti.

Salla Elina Salo 09.09.2007
Kismet-kopio. Kuiva, kovahko, liian suolainen. Todella halvan makuinen. Suklaata pitäisi olla reilusti enemmän. Jälkimakukin ihmeen suolainen.

Jarkko 01.09.2006
Kenelläpä valmistajalla/tuotemerkillä ei olisi omaa vohvelisuklaata. Tämä on valmistettu Epsanjassa. Vohveli on puolikuivaa, eli ei pahimmasta päästä. Suklaa vaikuttaisi olevan ohuena kerroksena vohvelin päällä irtonaisena, ja pureskellessa suklaa ropiseekin nopeasti syliin. Maussa tuntuu pieni muron maku, ne sokerihuurteiset mitähänliemuroja ne olikaan. Ihan ok tuote luokassaan. Aavistuksen liian makeaa minun makuuni.

Susanna K 01.09.2006
Kismetomainen pläjäys Rainbowlta. Suklaan osuus tosi niukka suklaan päällä. Vohveli hyökkää välittömästi suuhun. Ihan ok tekele.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani