Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow kookosvohvelipala
Tuotteen Rainbow kookosvohvelipala valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Susanna K 12.09.2006
Kaupassa käydessäni silmät löysivät katsellaani Rainbowin pakkauksen jossa on kookoksen makuisia vohvelipaloja. Eikus maistamaan.. Vohvelin päällä on maitosuklaata ja lisukkeena vielä valkoista suklaata viivan verran tosin en ole varman onko se valkoista suklaata vai mitä mutta siltä se ainakin näyttää. Suklaata on vohvelin päällä mielestäni aika ohut kerros, tuntuu kuin heti vohveli hyökkää hampaisiin. Kookoksen maku tulee vasta loppuvaiheessa esille kookosmurusina joita ilmeisesti on vohvelin sisällä. Ihan jees popsittava tosin ei ihan kauheesti säväyttäny mutta syötävä ne on kun vielä niitä jäljellä...:)

Jarkko 12.09.2006
Fanipalakopioita, jotka ovat kooltaan kuitenkin hieman pienempiä. Tuote maistuu hieman kookokselta kuten nimikin lupaa. Suklaatakin on, joskin pinnalla todella ohuesti ja vohvelisuikaleiden välissäkin vain vähän. Olen kuitenkin kookosmaun ystävä, joten edes suklaan pieni osuus ei saa minua lannistumaan. Suklaan pinnalla menee jotain valkoisia ohuita raitoja, tuleekohan tuo kookosmaku niistä? Joka tapauksessa ihan hyviä makupaloja, mutta se tuttu "jokin" puuttuu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani