Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow mansikkapuikot
Tuotteen Rainbow mansikkapuikot valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Suklaakuorrutteiset.
 

Jarkko 18.01.2014
Mansikkaeskimokopioita á la Rainbow. Lähinnä kasvisrasvasta ja sokerista koostuva suklaanmakuinen kuorrute ei tosiaan maistukaan suklaalta, eikä varsinkaan tunnu siltä. Se tuntuu etäisesti todella hitaasti sulavalta muovilta suussa eikä makukaan kuorrutteessa ole hyvää nähnytkään. Sen sijaan mansikkajäätelö (jota onkin 79% kokonaisuudesta) on ihan hyvää, vaikka onkin kasvisrasvajäätelöä. Kuorrute pilaa kokonaisuuden.

Jenni V 19.07.2013
Private label -mansikkaeskimoita 10 kappaleen pakkauksessa. Puikoissa on kasvirasvajäätelöä ja 21% suklaanmakuista kuorrutetta. Puikot ovat hiukan pyöreämmän ja kapeamman muotoisia kuin kotimaisten merkkivalmistajien vastaavat tuotteet, ja jäätelö on minusta mansikkaisemman makuista, joskin ei ehkä niin kermaista. Tarkastan huvikseni vielä mansikkapitoisuuden, ja toden totta, Rainbow-versiossa on 12 % mansikkaa kun taas Pingviinieskimossa vain 2%. Tästä ehdoton plussa, mansikkaisuus tekee jäätelöstä jotenkin raikkaampaa ja "aidomman" makuista. Toisaalta pingviinieskimon esanssisuuteen ja kermaisuuteen on sen verran tottunut, että on hirveän vaikea laittaa näitä järjestykseen... Suklaakuorrutteissa ei juuri ole eroa, molemmat ihan ok. Annetaan nyt tälle 3 pistettä, oikeasti arvosana voisi olla 3,5 mutta kun puolia pisteitä ei voi antaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani