Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione mantelinougat & merisuola tumma suklaa 55%
Tuotteen Rainbow delizione mantelinougat & merisuola tumma suklaa 55% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 29.11.2013
Puolitummaa private label-suklaata mantelilla ja suolalla maustettuna, 100 gramman levy isoja ohuita palasia. Suklaa on saman makuista kuin hiljattain maistamassani tummassa toblerone-kopiossa, eli ihan hyvää, makeahkoa makuuni tosin, luonteikkuus puuttuu. Sitten ihmettelin vähän tuotteen nimeämistä, odotin nimittäin pehmeää täytesuklaata (jopa ainesosaluettelossa mainitaan että täytettä on 10%), mutta kyseessä oli pikemminkin lisukkeellinen suklaa jossa oli mukana makeansuolaista mantelikrokanttia. Tästä ehdottomasti miinusta, minusta tuo oli harhaanjohtavaa.

Jos sitten miettii makukokonaisuutta, niin se oli ok. Suolaisuutta oli makuuni aika sopivasti, tosin se oli läsnä vain krokantissa, olisin ehkä kaivannut suolaista vivahdetta itse suklaaseenkin. Krokantti oli aika pientä, ja manteli ei ihan hirveästi aromina erottunut, ehkä olisin kaivannut siltä vahvempaa makua. Ja jällleen kerran, suklaahan tässä pitäisi olla pääosassa, ja se on harmittavan keskitasoista. Aromikkaampi ja tummempi suklaa olisi sopinut kokonaisuuteen paremmin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani