Laatusuklaa

RAINBOW Suklaalevyraadissa

Rainbow delizione extra tumma 78%
Tuotteen Rainbow delizione extra tumma 78% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Rainbow -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 22.10.2014
"Kaakao on seos, jonka alkuperät ovat Länsi-Afrikka ja Etelä-Amerikka". Hyvä alku ja moraalinen piste avoimuudesta. Seuraavaksi vielä tuo aromi pois ainesosaluettelosta, niin ollaan pykälää lähempänä laatusuklaata. Suklaalevyn valmistaja on Swiss Industries GmbH Sveitsissä. Kaakaoprosentti on aika tymäkkä, mutta jos papu on oikeanlainen, se voi olla hyväkin. Yritän olla optimisti...

...mutta ainakaan tuoksu ei lupaa hyvää. Väritys on todella tumma, mutta tuoksu ei ole yhtä tumma, vaan yllättävkin neutraali. Tietenkin siittä puuttuu kaikki kaipaamani vivahteet, mutta eipähän tuoksu ainakaan suoralta kädeltä vastenmieliseltä. Tarkoitan tätä ihan hyvässä. Napsasen palan suuhun ja... ja... oi ei, optimismini oli ennenaikaista. Suklaa maistuu suurinpiirtein samalle, miltä kahvinporot haisevat, kun otetaan niistä se hyvä tuoksu pois. Tämä ei ole kovinkaan kitkerää, siitä pitää huolen aromi, joka arvatenkin on vaniljaa tai vaniliinia. Se pehmentää makua ja peittää pahimmat synnit alleen. Suklaa kuivattaa suuta. Jälkimaussa tuntuu pientä pistelyä kitalaessa. Eipä tässä mitään positiivista ollut, markettilaatuista tummaa suklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani